Skocz do zawartości
  • 0

Giant Boulder - B'Twin Rockrider 5.2 - inny?

Gość Ania

Pytanie

Napisano

Witam!

Nie znam się na rowerach, jedyne co wiem to, tyle że Giant ma rowerki na których się super jeździ a Secialized są okropnie drogie ;)

Chce kupić rowerek (tak do 1000-1100zł) przede wszystkim do jeżdżenia na uczelnie. Przede wszystkim bo bedę jeździć codziennie. Poza tym planuje dość intensywnie go używać - wycieczki poza miasto i po niewielkich górach. Zastanawiam się nad Giantem Boulderem. Rozważałam tez Rockridera 5.2 ale że Giant jest w podobnej cenie to ku Giantowi się skłaniam. Podobały mi się też Kelly's ale za dobrej opinii to one nie mają, szczególnie jeśli chodzi o ramę. Waże koło 50kg, ale po wertepach będę jeździć i martwię się, że Kelly's się rozklekocze.

Czy Giant jest dobrym wyborem? Czy może poszukać jakiejś innej marki? Bardzo bym chciała, żeby ten rower przetrwał parę lat.

2 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...
Forumrowerowe.org korzysta z plików cookies
Prosimy o zapoznanie się z naszą polityka prywatności, w której informujemy o naszych zaufanych partnerach oraz o tym, czym są pliki cookies, pamięć podręczna przeglądarki, w jakich celach i jak je wykorzystujemy, a także jak nimi zarządzać i czyścić. Klikając 'Zaakceptuj' - wyrażasz zgodzę na korzystanie z pamięci podręcznej przeglądarki - plików cookies i podobnych technologii m.in. w celach marketingowych, umożliwiając jednocześnie wyświetlanie na Twoim urządzeniu reklam dostosowanych do Twoich potrzeb oraz zainteresowań. Zapoznaj się z pełną treścią zgody klikając w link Ustawienia.