uraz Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Szukam i szukam i poza niemieckim e-bay'em nie znalazłem. Może ktoś mi pomoże i powie gdzie mogę kupić oponę Cobra Air Light w rozmiarze 2.25" pod dętkę?
Swider23 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 W Polsce będzie ciężko, pomyśl może o Continental Race King lub Geax Aka oba 2.2 jeżeli masa jest priorytetem to mogę Ci przeważyć.
uraz Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Napisano 5 Kwietnia 2011 Ostatnio byłem zmuszony do szybkiego kupienia jakiejkolwiek opony na tył i po przejechaniu Lublina wzdłuż i wszerz jedyną zwijaną oponą jaką znalazłem (poniżej 150 zł) był właśnie Hutchinson Cobra 2.1 Hardskin w Decathlonie. I teraz chciałbym dokupić coś do pary na przód więc wymyśliłem że AirLight 2.25 będzie odpowiedni. Trochę mnie zmartwiłeś tym że jej nie dostanę w PL bo w DE mają zaporowe ceny. Z AmpBike (importer/dystrybutor) się nie odzywają ... może jeszcze do nich jutro zadzwonię.
Swider23 Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie masz po co dzwonić, AMP Bike ma w ofercie Cobrę tylko 2.1. Na zamówienie nie sprowadzają. Do kompletu możesz kupić Air Lighta ale 2.1 http://biketires.pl/product-pol-2191
exocet Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Cobra 2,1 ma spory balon, jeżeli jesteś zainteresowany pisz na priva. mam wersje TR waga 519 g, praktycznie nową, pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.