Skocz do zawartości

[sztyca] bontrager carbon

bike

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Wygląda na rocznik 2010, taka jak ta: http://cgi.ebay.pl/2010-Bontrager-Race-XXX-Lite-Carbon-Seatpost-31-6x400mm-/150398814750?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item230477ca1e tyle, że tu masz wagę 400mm - 172g niegdzie nie widze tej sztycy o długości, za to znalazłem 40 i 32cm :|

Tu masz taniej i nową:

http://www.cyclingyong.com/goods-207-+Bontrager+XXX+Lite+Carbon+Seatposts++.html

Napisano

Dzieki! Ale w tym linku co podales, pewnie koszty wysylki sa niebotyczne.... jestes tam zarejestrowany? Ogaraniasz temat kosztow?

Nie chce mi sie rejestrowac tylko po to, zeby sprawdzic koszty, jakbys mogl sprawdzic, bede bardzo wdzieczny :)

Jeszcze raz dzieki!

Napisano

Hej, ja kliknalem 2 razy:

"Freeshipping.

All stuffs are free shipping on the website by China post. It will take about 10-15 business days to arrive U.S.A and Canada. To arrive Europe and South American will take longer time.

Shipping to African and Australia will take about 10-12 days. If you want to get the package more faster. We can offer other express delivery. Just feel free to contact me by email MSN. googletalk or the skype. We will reply in about 2 hours."

Napisano

Z chin kiedys buty sobie zamowilem, to mi przyszlo po 2 tygodniach wezwanie na policje z podejrzeniem popelnienia przestepstwa a buty mi niby urzad celny: "poddal utylizacji" bla bla bla .... pewnie celnicy sobie chodza i cale ich rodziny w nike'ach.

Chiny od tamtego czasu omijam, chinczycy to kretacze. Wole kupic 20zl drozej w polsce, wczesniej poogladac.

@Chris - jak zakupiles i dojdzie do ciebie i wszystko bedzie ok, to daj znac :) wtedy rozwaze ta opcje :)

Napisano

kupilem w koncu na allegro, doszla ale sie okazala 3-4cm za krotka, takze sprzedaje na allegro za 250zl.. kupilem tez wage i zwazylem osobiscie - 170,20grama - calkiem niezly wynik jak na sztyce :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...