Driver Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Witam, chcem sobie kupic DURO Wildlife Leopard 2,6 cala, ale zastanawiam sie czy wejdzie mi do Dartmoora. A.. i jeszcze jedno - jaka najszersza opona wejdzie do amortyzatora RST GILA SL? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żaba Napisano 25 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 U mnie w gili kręci się 2.35 i zostało ok. pół cm. na stronę zapasu (w podkowie), więc może jeszcze ze 2,5 oponka by weszła , chć pewien nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 25 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 do suntoura xcc wchodzi oponka 2,5 wiec do gili tez powinna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kywak Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Driver, sadze, ze do tylu wlezie 2,6" ja mam 2,3" i jest nawet sporo zapasu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 Co do oponki 2,6", to ja powiem tylko tyle, że się na nich przejechałem.... ...Całe szczęście że nie dlatego, że opona zła, albo coś, ale moja ramka jej nie łykneła. Nie uwzględniłem, że balon jest nie tylko szerszy, ale i wyższy, no i teraz oponki sobie leżą i czekają na to, że może jescze kiedyś pojeżdżą. Inna sprawa, że ja bym chyba 2,6" od Duro nie wsadzał. Słaba opona po pierwsze nie będzie miała takiej przyczepności o jakiej marzyliśmy (3.0" od Duro, trzyma się jak Nokian 2,3", a to o czymś znaczy :!: ), wzrośnie masa kół, oraz opory toczenia nie pozwolą nam się rozkoszować jazdą. Niestety idealne połączenie tych cech jest drogie, ale możliwe ::smile:: Ale na pewno nie w przypadku tych opon, jakie zaproponowałeś :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 8 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 to nie polecacie tych oponek ?? :> ( duro leopard ) chcialem je wziasc tylko nie wiem czy 2,6 czy 3,0 oczywiscie na 24" na Double Track'u bo 3,0 to chyba nie wejdzie do draga plz help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.