Faraday Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Witam Wczoraj zacząłem swój sezon rowerowy. Przejechałem ok. 10 km i po powrocie do domu odczuwałem ból w obręczy barkowej. jak myślicie, co może powodować ten ból? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 złe ułożenie rąk, ciężki kask, brak przygotowania itp. itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faraday Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 A co mogę zrobić, by ten problem wyeliminować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 poćwiczyć barki zmienić kask na lekki jeśli to jest powodem starać się nie jechać z głową w jednej pozycji a i napisz jaki rower czy to szosa czy mtb najlepiej jakaś fotka i twoje gabaryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brooce Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Pomyśl jeszcze o podniesieniu nosa siodła leciutko do góry - w moim przypadku bardzo odciąża to barki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.