Quattro Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam, Czy jest na forum ktoś z Białegostoku lub okolic ? Przebywam tutaj większość czasu, ale od niedawna i niestety nie znam tras, więc może znalazłby się ktoś do wspólnych treningów bądź wskazałby przynajmniej jakieś ciekawe trasy. Może być zarówno szeroko pojęte XC lub szosa, gdyż preferuję obydwa 'style'.
Toosh Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Kliknij link w stopce i mailuj/pisz na gg do mnie ;]
koziakaka Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 w bialymstoku mozna jezdzic wszedzie tak naprawde. w centrum masz sciezki ktore ostatnio strasznie mocno sie rozbudowaly, poza centrum niezle chodniki, a pod miastem wszedzie lasy i lesne sciezki. nic tylko spakowac plecak i jechac na pare godzin, a w miesiac sam odkryjesz i dobierzesz sobie ciekawe trasy. wpisz pare fraz w google a wynajdziesz mase tras proponowanych przez rowerzystow z bialegostoku.
netta1987 Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 w niedziele masz xc w białymstoku możesz pojechać i zobaczyć trasę
Sol Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Białystok jest bardzo fajny rowerowo i to niekoniecznie płasko-leśno-rzecznie. Interwały też się znajdą i to całkiem niezłe, np. tu http://www.mazoviamtb.pl/foto/suprasl08/mapa.jpg Pod tym względem na początek wystarczy pewnie sam dojazd do Supraśla - jest parę wzniesień do pokonania, tyle że komfortowo bo po asfaltowej ścieżce. Fajna trasa to wyjazd z Antoniuku ścieżką przy trakcji do Sokółki, później w lewo na wysokości Woroszył czy coś, pętla po lasach w kierunku Ratowca/Złotej Wsi, później przez Studzianki do Supraśla i powrót do Bstoku.
Quattro Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 Jeżdżenie po mieście raczej mnie nie interesuje, dla mnie nic przyjemnego. Najchętniej wybierałbym rower szosowy. Jak nie znajdę kompana, bądź towarzyszki do treningów lub wycieczek to pewnie będę musiał odkrywać trasy sam, jak koledzy wyżej wspomnieli. No jak, nie ma nikogo ?
netta1987 Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 pojedź na zawody xc na pietrasze tam będzie sporo ludzi chętnych na treningi także szosowe
Quattro Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 Na zawody nie jeżdżę, także ten pomysł odpada. Tak poza tym, to raczej nie chodziłbym i nie pytał wszystkich dookoła czy chcieliby pojeździć ze mną.
sPiDy Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 ja dziś robie traskę tam jak się jedzie ścieszką prosto obok galerii białej dziś tak po 21.40
sxm Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 parę dni temu jechalam pociągiem z Wawy do Białego i 3 min przed stacją w Białym., przy linii torów po prawej, są zrobione hopy (niezbyt duże) ale idealne dla mnie ; ). Wiecie moze jak tam dojechać żebym nie musiała cały czas "trzymac się" torów? znacie podobne miejscówki z Białym, jakies bikeparki, etc? (przez najbliższe tygodnie nie będę miała rowerku (jest w domu daaaaleko) wiec jak ktos ma za dużo mtb, chętnie pożyczę na dzień lub dwa
koziakaka Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 jezeli mowisz o tych kolo nowego miasta, czyli przy tablicy bialystok-wiadukt, to musisz znalesc biedronke na nowym miescie, przy kleosinie. potem wystarczy isc przy torach, az dojdziesz do mostku - na dole masz hopy. ale to sa dla motocrossow. inne hopki dla rowerow sa w tym samym miejscu, tylko musisz przy torach (troche blizej w storne biedronki) pojsc/pojechac lesna sciezka i tam jest taka miejscowka, w zaglebieniu. chyba to stara strzelnica wojskowa. dzis bylem na zawodach maratony kresowe chwile popatrzec. ciekawa trasa.
netta1987 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 traska była ciekawa i wymagająca zwłaszcza jak na początek sezonu ale było całkiem miło ps masz może jakieś fotki
koziakaka Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 tylko to, czyli niewiele : http://i54.tinypic.com/24zjbxg.jpg http://i55.tinypic.com/2cmrtbr.jpg
netta1987 Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 ta druga po zawodach wyglądała by inaczej bo trn piach był już przerzucony tak że były koleiny a pierwsza ukazuje moje utrapienie gdzie dużo traciłem
koziakaka Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 zdjecie jest z godziny ok 14, a zawody trwaly chyba od 9 do 15-16, wiec nie byl to poczatek.
netta1987 Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 ale ten piach był dopiero dla elity i spółki czyli na ostatnich 2 wyścigach z tego co pamiętam bądź co bądź po naszym starcie tj. elita + reszta było tam już ciekawie bo rynna ujedzona do 3/4 zjazdu a potem wyrwy w sypkim piachu od nawracania się na podjazd
koziakaka Napisano 11 Maja 2011 Napisano 11 Maja 2011 ktos ma ochote pojezdzic w piatek? tak nie wiem, z 50-80km, zalezy jak bedzie sie jezdzic.
koziakaka Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 ktos byl na darmowych treningach z polska na rowery? co wtorek o 18 pod tesco sa ustawki. zastanawiam sie, czy za tydzien nie skoczyc. warto? http://polskanarowery.sport.pl/msrowery/1,112152,9487908,Otwarte_treningi_MTB_akcji__Polska_na_rowery___Miejsca.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.