Negara Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam. Na starcie chce napisac ze kompletnie nie znam sie na sprzecie (nie wiem nawet czy dobrze nazwalem rodzaj roweru). Moj poprzedni "rower" to marketowa atrapa ktora sama z siebie sie rozsypala. Zauwazylem ze lubie sobie czasami rekreacyjnie poskakac na malych goreczkach itd. Budzet obecnie niestety maly - 1300zl. Jak na razie w glowie mam ten model -> http://www.mybike.pl/rower-wheeler-buddy-152009-p-1149.html?osCsid=bbdbcecc613b57893f64ea9cc9a1d1ac Rowniez chcialbym sie dowiedziec jaki rozmiar tego typu ramy bylby dla mnie odpowiedni. Wzrost 173cm Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.
marco68 Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 witam jeżeli interesuje cie rower na którym nie będziesz bał się poskakać to proponuje wejdz do mojej galerii i zobacz biały rower(są dwa,jeden na 24 cala kołach,drugi na 26 cali)jeżeli zaczynasz przygode proponuje coś w tym stylu,na pewno wytrzyma(oczywiście oba rowery na sprzedaż)
Negara Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam. Dziekuje za propozycje, jednak bardziej interesuje mnie zakup nowego roweru. Mam nadzieje ze jeszcze wiecej osob sie wypowie Pozdrawiam.
Negara Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 Ktory rozmiar ramy bylby odpowiedni, 17 czy 19 (chodzi o tego wheeler'a) ? I jeszcze pytanko co do sklepu, czy ten mybike.pl jest pewny ? Pomozecie ? Sorrki za natarczywosc ale lada chwila bede musial cos wybrac.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.