Skocz do zawartości

katowice wspólna jazda

kocio2009

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no wiesz nie wiem jak Ty ale ja na wolnobiegu nie dam rady szybciej niż 25 - 30 bo się zasapę na amen... :P

chyba że z górki to polecę nawet i 60 :D

Napisano

no wiesz nie wiem jak Ty ale ja na wolnobiegu nie dam rady szybciej niż 25 - 30 bo się zasapę na amen... :P

chyba że z górki to polecę nawet i 60 :D

A co to masz za wolnobieg ? Bo ja też mam, z 14 zębami na najmniejszej zębatce, ale fakt 34-35 km/h to jest ciut powyżej optymalnej kadencji jak dla mnie 32 jest ok.

Napisano
:) no ja na najmniejszej zębatce mam 11, opony 2,35 więc toczę się z gracją czołgu, a resztę roweru mam na fotce, raczej do jazdy po lesie, podmokłym terenie, piachu itp. niż do gonitw po asfalcie
Napisano

Hmm przy 11 zębach to na asfalcie powinno się jechać kulturalnie i z niską kadencją przy prędkości 30-35 ;) Btw, co to masz za wolnobieg? pierwszy raz spotykam się żeby miał 11, szukałem na allegro lecz są same 14

Napisano

(author A-zone pro) 8 zębatek tył, 2 przód, co z tego że na tylnej mam 11 jak z przodu jest mała zębatka i mogę sobie kręcić młynki a szybciej niż 30 nie polecę choć bym się zapalił, a i te 30 to po prostej i nie zbyt długo, co do kondycji, to trochę muszę przyznać racji, bo po konkretnym wypadku jestem i nie ufam mojej nodze w 100% a i na brzuszku trochę się nazbierało przez 3 miesiące leżenia i 2 nauki chodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...