TomekG Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam Mam pytanie ostatnio zauważyłem jakieś dziwne luzy w kasecie Shimano CS-HG30-8I mogę poruszać zębatkami względem siebie i jakby lekko na boki tyczy się to 6;7;8 reszta jest sztywna co to może być ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Już kilka osób też miało taki problem (z innymi kasetami), producent odpisał, że to zabieg produkcyjny mający na celu ułatwienie zmiany biegów, na ile to pomaga to nie wiem, ale nie musisz się martwić :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekG Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Już kilka osób też miało taki problem (z innymi kasetami), producent odpisał, że to zabieg produkcyjny mający na celu ułatwienie zmiany biegów, na ile to pomaga to nie wiem, ale nie musisz się martwić :] Dzięki za odpowiedz zastanawiałem się już czy ni prowadzić go do jakiegoś serwisu rowerek 2500km zrobione a tu takie cuda może od razu podpowiesz mi jakąś ciekawą zębatkę pasującą do korby DYNA DRIVE FSA CK-300/42X32X22T/175MM a chciał bym coś z 44z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Rozstaw otworów widzę 104mm, więc np. SLX, lub coś innego z takim rozstawem podpasuje Przykładowo: https://secure.centrumrowerowe.pl/005218/Shimano-SLX_tarcza_korby_FCM660_44z_aluminiowa/Produkt.aspx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekG Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Jak dobre to to mogło by być zobaczymy czy sam sobie poradzę dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.