Krasiak Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Witam mam pytanie jeżeli mam naradzie 24 przełożeń i chce mieć 27 to muszę wymienić tylko kastete czy koło też ?? co jeszcze muszę wymienić oprócz przerzutki tylnej przedniej manetek łańcucha i kastety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M333 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Zerknij z łaski swojej do archiwum. Wariant minimum: prawa manetka, kaseta i łańcuch. Reszta może zostać stara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 A czy kastete można zdjąć z koła cz trzeba kupić z kołem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adii22 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 No można ściągnąć z piasty... Masz zamiar oddać to całe do serwisu, czy, o zgrozo, się samemu zabrać za to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krasiak Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 do serwisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niedzwiedz1 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Uff... na szczęście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.