pjona Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam nie mam pojęcia jak rozebrać mocowania korb nie mam tak jak w prawie wszystkich rowerach ze są śruby tylko z obu stron mam plastiki jutro postaram się napisać co to za model roweru wiem ze Kross z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 3 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Najprawdopodobniej masz plastikowe zaślepki. Podważ je płaskim śrubokrętem, pod spodem najprawdopodobniej będą śruby, które odkręcisz kluczem nasadowym 14. Do ściągnięcia korby potrzebny będzie jeszcze ściągacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 I temat wyczerpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pjona Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 ok dzięki wielkie jutro dam odp czy się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.