Mlodziutki Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Siemka mam do was pytanie a mianowicie. Mam samochód seicento i nie mam na razie bagażnika rowerowego i mam do was pytanie czy jest możliwy transport swojej maszyny tramwajem ? A jeśli tak to trzeba jakiś bilet na niego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 3 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 O to sie musisz dowiedzieć sam w warszawie spokojnie można do komunikacji z rowerem wejść, w Rzeszowie natomiast nie zabardzo. W każdym mieście to chyba indywidualna sprawa przewoźnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aocc Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 W Głogowie nie ma problemu z przewożeniem komunikacją miejską roweru, nawet osobnego biletu nie trzeba kupować.Jest tylko problem z niektórymi autobusami które nie mają "specjalnego" miejsca na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gagarin40i4 Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 w autobusach są naklejki co wolno a co nie jak nie ma tam roweru to pewnie można wbijać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shimanox Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 rada: po wejściu do tramwaju spytaj kierowcy o co z tym chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 5 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 rada: po wejściu do tramwaju spytaj kierowcy o co z tym chodzi W tramwaju to motorniczy raczej Zawsze pozostaje znalezienie na stronie lokalnego przewoźnika regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikerex Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 W tramwaju gdzieś na szybie jest przyklejony regulamin...przeczytaj go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.