Skocz do zawartości

[do 1500 PLN] dla faceta 190 wzrost, 100 kg waga, 28' koła

elwoo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Chcę kupić rower do max 1500 PLN. Nie znam się na tym kompletnie. Przeglądałem trochę forum jest na nim dużo informacji rozrzuconych w wielu miejscach - dlatego pytam.

Mam 190 cm wzrostu, około 95-100 kg wagi. Szukam roweru do jazdy amatorskiej, może dojazdy do pracy - głównie po mieście lub ubitych drogach.

Nie zależy mi na amortyzatorach - w myśl zasady, którą gdzieś przeczytałem, że lepiej kupić podstawową wersję dobrej marki niż wypasioną wersję z marketu.

Jedyne cechy co do których mam własne zdanie do rozmiar kół: 28' (z racji wzrostu) oraz opony: semi slick.

Dziś oglądałem rower firmy Brennabor - niestety nie znam symbolu. Sprzedawca bardzo zachwalał markę jednak nie mogę znaleźć opinii na jej temat. Podobał mi się: duży, lekki, koła 28', sportowy styl, bez błotników tylko opony slick-i.

Proszę o poradę i sugestie. Z góry dzięki.

Łukasz

Napisano

Proszę o poradę i sugestie.

Witaj,

ten nie ma amortyzatorów i błotników, ale ma koła 28', jest lekki, szybki, ma sportowy styl i semi-slicki.. Dodatkowo, dzięki wyprzedaży jest praktycznie cenowo bezkonkurencyjny. Dlatego też mieści się w twoim budżecie. Na forum jest o nim wszystko. Pytanie tylko czy faktycznie takiego roweru szukasz (dlatego podsuwam recenzję) i czy rama 21' będzie dla Ciebie dobra.

Napisano

pierwszy rower kross-a który mię mnie zainteresował, bardzo fajny bike

Nie cytujemy postow znajdujacych sie bezposrednio nad nasza odpowiedzia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...