Mod Team safian Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2011 Hej, czy daloby radę (podejrzewam, że tak) dodać funkcję, sprawdzającą sumę czasu spędzonego na forum i dodanie takiej informacji w profilu? Ot, tak, niektórzy chcieliby wiedzieć ile życia zmarnowali na forum, zamiast wyjść na rower :] BTW. Dlaczego jest duża różnica w liczbie postów wyświetlanych w profilu i przy postach? Przykładowo, tu obok, pisze, że mam >900 postów, zaś w profilu mam 860 :<
Root Admin Mieciu Napisano 3 Kwietnia 2011 Root Admin Napisano 3 Kwietnia 2011 i po co to komu? Żeby ludzie nam pouciekali ? Bo liczba postów nie odświeża się od razu, tylko co jakiś czas.
Mod Team safian Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Mod Team Napisano 3 Kwietnia 2011 No, w sumie nie wiem, tak mi do głowy przyszło To chyba nie odswieza sie to czesto, w Twoim wypadku roznica to ok 500 postów.
Root Admin Mieciu Napisano 3 Kwietnia 2011 Root Admin Napisano 3 Kwietnia 2011 jakoś mi to wszystko jedno
Mod Team Lookas 46 Napisano 4 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 4 Kwietnia 2011 To zobacz sobie w moim jaka jest różnica
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.