Mokry Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam!! Planuje w sierpniu wypad na Jurę Krakowsko-Częstochowską myślałem o szlaku orlich gniazd. Chciałbym wystartować z Łasku i całą trasę przebyć na rowerze oczywiści. Miałem jechać ze znajomymi, ale oni się wycofali a ja nie zamierzam popuszczać. Jakby ktoś miał jakieś sugestie lub był chętny na taką wyprawę to zapraszam ze mną. Co do szczegółów to kwestia dogadania się. Moje gg 20926257 (bywam raczej wieczorami) lub kontakt mailowy;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Kiedy i jakim rowerem chcesz sie wybrać? i na ile? ile będzie wynosiła długość trasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mokry Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Wyjazd planuje w drugiej połowie sierpnia dokładną datę, kiedy mogę wyruszyć podam jak sprawdzę, kiedy to ja mam urlop, bo nie pamiętam. Rower, jakim ja będę jechać to jest górki kross level A4, prędkość typowo turystyczna, a długość całej trasy w jedną stronę (mam w planach tam i z powrotem rowerem) to jest około 300 km (do Częstochowy mam około 120-130 km, a szlak liczy 180 km). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.