Virus_88 Napisano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam, kupiłem na dniach rower i nie wiem, czy istnieje jakaś grupa w Olsztynie, która się tym zajmuje, spotyka w jakieś określone dni itd. W chwili obecnej studiuje zaocznie, w tygodniu nie pracuję, więc mam sporo czasu. Jeśli ktoś zna jakąś fajną trasę, chętnie bym się wybrał . Może coś o mnie: Piotrek, 22 lata, 4 rok studiów Proszę pisać pod tematem lub na pw- jak wolicie. Liczę na szybką odpowiedź ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ulvgar Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 www.krank.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus_88 Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Szkoda, że tam jeszcze forum nie działa, ale dzięki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 4 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 forum z kranka jest właśnie przenoszone do nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus_88 Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 forum z kranka jest właśnie przenoszone do nas A kiedy to ruszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 6 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Nie wiem kiedy ruszy i czy ruszy, bo skoro forum nie istniało przez prawie pół roku to nie ma co spodziewać się decyzji czy idą do nas czy nadal będzie widniała informacja - forum - wkrótce otwarcie . Zielone światło od nas jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Kwietnia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 z przenoską na fr.org już nieaktualne - zostają przy swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virus_88 Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 z przenoską na fr.org już nieaktualne - zostają przy swoim Okay, dzięki za info . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.