Rafaello Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Mój typ na najbardziej porąbany pomysł na siodło: Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NO NIE MOGE CIEKAWE CO BEDZIE JAK JAJAMI W TEN PRET SIE PRZYDZWONI (dobra, nie mówcie co bedzie, to było pytanie retoryczne ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Ludzie to mają pomysły :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 24 Listopada 2005 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Lobster, Większej ilości emotek to nie widziałem w poście - mógłbyś dać jakieś streszczenie swojego posta np: :lol: :niach: :mrgreen: :grin: i te HAHAHAH styklo by :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazybiker Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 No to mial byc wyraz upustu emocji na temat nowego systemu zawieszenia 4 liter! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lobster Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Lookas 46, no wiem, ale normalnie jak to zobaczyłem to wymiękłem :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knoss Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To chyba dla masochistów :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Nie ma zdjęcie gdzie było by widac więcej :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Niestety tylko takie cuś znalazłem - notabene wyrób oferowany przez sieć Tesco na zachodzie. Można by to podpiąc do tematu z makrokeszami Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 a może to wertsja dla zakonnic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Tutaj wersja "damska" :grin: Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To chybw wersja dla zakochany .O takie siodełko mozna dać dziwczynie na walentynki ,przecież ono jest w kształcie serce ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafaello Napisano 24 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Znalazłem: http://www.tesco-shopping.com/bikeseatdetails.htm Rafaello [ Dodano: 2005-11-24, 20:10 ] A tutaj chyba nowa marka Bigmoszna: Rafaello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knoss Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 To chyba jest wersja swiecąca :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plotr Napisano 24 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: albo wersja z mozliwoscia katapultacji - wyglada dosc kosmicznie, jak jakis statek kosmiczny "Bigmoszna" to moj faworyt na najglupsze siodlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzycom Napisano 25 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Czego to ludzie nie wymyślą. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raffi Napisano 26 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2005 HAHAHAHAH :grin: :grin: Ja bym na coś takiego nie wsiadł. 8) Najgorzej jak dupsko zjedzie do przodu to wtedy :-o :shock: :oops: no i na koniec :cry: . Sprzęt dla Jakassów :mrgreen: :niach: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.