TheNaturat Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Witam, Przymierzam się do zakupu roweru, uważam że zapytanie tutaj będzie o wiele lepsze niż pójście do sklepu na partyzantce - bez większej wiedzy. Mam 21 lat 178 cm wzrostu ważę 80 kg, w zasadzie dopiero chcę zacząć porządną przygodę z rowerami (mam zamiar jeździć kilka razy w tygodniu po 2-3 godziny a w weekendy po kilka godzin dziennie)Poszukuje roweru do zastosowań miejskich (ścieżki) jak i od czasu do czasu terenów bardziej wymagających (las) zależy mi przede wszystkim na jakości oraz funkcjonalności roweru (dobre hamulce, amortyzatory, rama), ważny jest też aby cały rower jakoś wyglądał Budżet jaki mam przeznaczony na rower to 2000-3000 PLN, liczę na pomoc z waszej strony. Dzięki!
Fludi Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Może Kross A6 disc albo Author Instinct, wyprzedażowe z ubiegłego roku, kupisz taniej niż obecne modele. Albo KTM Ultra Flite by był jeszcze chyba w tej cenie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.