anza123 Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Czołem! Chcę się was zapytać czy rower jest dobry ?? Ten rower jest idealny jak dla mnie http://allegro.pl/dirt-street-magnum-kamikaze-biale-szalenstwo-i1518948235.html
kazu736 Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Słaby osprzęt, przerzutki. Taki rower to do jazdy dla dzieci. Jeszcze ta cena... Poszukaj coś z NS, Dartmoor, Octane One, Prodigy. Bo ten twój to długo nie pociągnie i według mnie w ogóle do streetu czy dirtu sie nie nadaje.
Toluz Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Taa będzie świetny.Dla mnie jest bezsensu ten temat . Nie podajesz do czego chcesz używać roweru , ile ważysz , czego od roweru oczekujesz , jaki jest twój wzrost czy jaki masz budżet. Mamy tylko powiedzieć czy ten rower jest bee czy super. .Jeśli ktokolwiek ma coś ci tu doradzić to się troche postaraj i zadaj sobie choćby trud przeczytania regulaminu.
Andrew Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Jeżeli jest idealny dla Ciebie, to po co Ci opinie innych.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.