Varg Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Rozpętam razem ze smurv nową modę na forum, blogi- tematy, w których prezentowane bedą postępy w budowie naszych ostrzaków. W roli głównej, wszystkim już dobrze znana, rama lopro wykonana przez Osvaldo Cazzanige na rurach ktojetamwiealepachnąjakREYNOLDS 531. Osvaldo to był taki włoch co udawał, że lutuje ramy w Polsce, a gdy mu się znudziło, otworzył cukiernie pod Warszawą.. Tym razem w nowej odsłonie, kolorki fluorescencyjne są w tym sezonie niemodne i nie pasują do stonowanych barw jeansów. Rama zmieniła barwę na "czarny z brokatem"- tak jakoś zafascynował mnie kolor lakieru do paznokci pewnego producenta.... W cieniu wygląda na szarobure nie wiadomo co, jednak w blasku słońca zamienia się w błyszczącą karuzelę. Dobór częsci jest absolutnie artystycznie przypadkowy, starałem sie być alternatywny. Generalnie to geometrie "koza" są very hipsterskie w szczególności z z niepasującym przednim kołem. Chciałbym zaznaczyć, iż nie dysponuję luZZtrzanką i zdjęcia są jakie są (staram się za to chwalić na każdym kroku moimi PAINT SKILLSAMI), poniekąd można to uznać za efekt zamierzony, aby nie ukazywać wszystkich walorów podczas prac. Co najlepsze to na koniec! pierwsza focie to jako taki zarys wszystkiego: Uploaded with ImageShack.us kolor w świetle wygląda mniej więcej tak (widać jakże profesjonalnie opiłowane mufy przez pana Osvaldo) Uploaded with ImageShack.us Z czasem gdy będę przykręcał każdą część uczczę jej obecność należytą FOCIĄ! Generalne zamierzenie wygląda tak : rama kokpit czarno , kola polerowane korby polerowane sztyca polerowana , takie kontrasty.. pi razy drzwi spis czesci rama i widelec - OSCA stery - CK 2nut kiery - Syntace TTTri / Answer PROTAPER mostki - Modolo / ITM suport Campa superrecord do jazdy po torze, oś ma albo z modeliny albo z tytanu bo taka lietka korby campagnolo do jazdy po torze pedaly brzydkie MKS łańcucha nie mam przednie koło - hipstergy rev-x, w zależności od pogody - campa shamal. tył nie złożony.. ale mama powiedziała ,że ma być obręcz campy atlanta pleciona trzydziestoma sześcioma szprychami DT competition, na piaście dura ace.. siodełko bedzie udawał san marco concor Inspiracja przyszła stąd .. hejty mile widziane.. u
Corratec Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Jesteśmy żądni mięsa, składaj i dawaj fotki...
Varg Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Napisano 2 Kwietnia 2011 etam mięsa , mięso to mi z palca wystaje.. Dziś wsadziłem jej sztyce Campy aero , to albo chorus albo xenon , nie pamietam.
AxB Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 inspiracja wygląda dobrze! Czekam na foty pokazujące postęp prac P.S. Zaczynam żałować, że kupiłem swoje OK "ready made"... wymiana widelca i montaż hamulca chyba nie kwalifikuje do zakładania bloga
Varg Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Napisano 3 Kwietnia 2011 Rama jest wogole smieszna. Niektore rurki reynolds a tylny trojkat z columbus max
invidius Napisano 3 Kwietnia 2011 Napisano 3 Kwietnia 2011 Rama jest wogole smieszna. Niektore rurki reynolds a tylny trojkat z columbus max Jakieś takie wychudzone jak na columbus MAX. Może to ta czerń tak wyszczupla?
Varg Napisano 3 Kwietnia 2011 Autor Napisano 3 Kwietnia 2011 Mysle o czym innym. A pisze co innego. tylny trojkat jest z columbusa Air
Aurox Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 rowery bliźniaków, jeden ma downa a drugi się boi
elberet Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 rowery bliźniaków, jeden ma downa a drugi się boi coś jak mroczki
Corratec Napisano 18 Kwietnia 2011 Napisano 18 Kwietnia 2011 kaemes jak będziesz miał czas to wstaw zdjęcie tylnego koła
Varg Napisano 19 Kwietnia 2011 Autor Napisano 19 Kwietnia 2011 nie bede miał czasu dla was. buziaczki
Aurox Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 A kurde, burżuazja, w garazu wisi jescze jeden aerospok
Corratec Napisano 19 Kwietnia 2011 Napisano 19 Kwietnia 2011 chyba specjalnie na klamce zawieszony żeby było go widać przypadkowo
Varg Napisano 17 Maja 2011 Autor Napisano 17 Maja 2011 na razie nic mi sie nie chce już zmieniać. profil do velospace w podpisie
kuba206 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 przednie koło ma za mało szprych, a tylne za dużo osobiście chyba wolę 2 koła takie same wysokie stożki typu szalai itd. źle wyglądają jak mają tak dużo szprych. jakoś tak tanio to wygląda, nie jak milion dolarów
Varg Napisano 17 Maja 2011 Autor Napisano 17 Maja 2011 stożek szalai ? z tyłu jest campa atlanta nie znasz się na dwoch spinergy wygladalby jak wóz drabiniasty
kuba206 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 *szamali chodzi ogólnie o wysokie obręcze, wyglądają źle jak mają w ###### szprych, przypominają trochę te słif ariwa (czy jakoś tak) co pół tony ważą. tego typu obręcze wyglądają lepiej jak mają 16-20 szprych - najlepiej spłaszczanych springery to w ogóle kupa jak z marketu. taki jakiś be się ten rower wydaje
Varg Napisano 17 Maja 2011 Autor Napisano 17 Maja 2011 FAJNIE ZNAWCO , MAM ZAPLESC OBRECZ CAMPAGNOLO Z 36CIOMA OTWORAMI NA 16 SZPRYCH , BO "NIE BEDZIE PRZYPOMINAĆ SWIFT ARRIVA" albo jednego i drugiego na oczy nie widziałeś albo masz brukselki zamiast oczu Szamala nie używam bo jest zbyt delikatny moim zdaniem. powiedz każdemu co ma stożek 32mm , zeby wy######ał polowe szorych. ten rower i tak jest już za lekki 7.6kilosa powiem tak , uśmiałem się po pachy.
kuba206 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 FAJNIE ZNAWCO , MAM ZAPLESC OBRECZ CAMPAGNOLO Z 36CIOMA OTWORAMI NA 16 SZPRYCH gdzie tak napisałem? ten rower i tak jest już za lekki 7.6kilosa akurat nie o wagę tu chodzi, lecz o wygląd
kseru Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Chyba sobie kupie takie stożkowe szalai'e. Miazga !
kuba206 Napisano 17 Maja 2011 Napisano 17 Maja 2011 Chyba sobie kupie takie stożkowe szalai'e. Miazga ! no niestety nie da się posta edytować żeby to poprawić zakładam, że kpisz ze mnie bo tobie nigdy nie zdarza się popełniać błędów w pisowni
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.