Skocz do zawartości

[rower]giant defy 2

hosadyna

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Chciałbym kupić rower szosowy jednak ze względu na brak wiedzy dotyczący szprzętu chciałbym się dowiedzieć czy w tej cenie (2999 zł) opłaca mi się kupować ten tower : ADRES STRONY . Jeśli chodzi o napęd to puki co mi wystarczy. Bardziej prosiłbym o skomentowanie ramy i widelca. Chciałbym aby rama służyła mi przez kilka lat i żebym mógł w przyszłości rozbudować rower o wyższą grupę osprzętu. Jeśli ten rower wydaje się Wam słaby bardzo prosiłbym o jakieś inne propozycje. Mój budżet wynosi 3000 zł. Pozdrawiam !

bodziekk ja też zastanawiam się nad kupnem roweru szosowego ale za 3000 zł to nic lepszego od Sory nie da się znaleźć z tego roku. A ile razy pytałem sprzedawców od rocznik 2010 to zawsze mówią mi że jest wyprzedany i nic nie ma . Ten Giant osobiście mi się podoba ale też jestem ciekawy czy ta rama jest dobra. Także ja też poprosiłbym Was o jakieś opinie dotyczące ramy :)

Defy to seria rowerów do amatorskiej jazdy po szosie, cechuje się nieco zmienioną geometrią. Generalnie chodzi o to, że pozycja jest nieco wygodniejsza lub jak kto woli "zdrowsza" niż przy typowej szosówce. Czy faktycznie spełnia założenia, tego nie wiem.

Moim zdaniem warto poszukać czegoś o klasę wyżej.

Witam. Ja mogę ze swojej strony polecić Defy. Jeżdżę na nim drugi sezon i bardzo dobrze się spisuje. Brałem też udział w maratonach szosowych. Rama bardzo ładna i elegancko wykończona. Jak się zużyje Sora to przejdę na 105, póki co nie mam zastrzeżeń.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...