hosadyna Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam! Chciałbym kupić rower szosowy jednak ze względu na brak wiedzy dotyczący szprzętu chciałbym się dowiedzieć czy w tej cenie (2999 zł) opłaca mi się kupować ten tower : ADRES STRONY . Jeśli chodzi o napęd to puki co mi wystarczy. Bardziej prosiłbym o skomentowanie ramy i widelca. Chciałbym aby rama służyła mi przez kilka lat i żebym mógł w przyszłości rozbudować rower o wyższą grupę osprzętu. Jeśli ten rower wydaje się Wam słaby bardzo prosiłbym o jakieś inne propozycje. Mój budżet wynosi 3000 zł. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodziekk Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Trochę za drogo jak na osprzęt Sory. Za 3000 zł zukaj czegoś na Tiagrze. Albo przecenionych rowerów z zeszłego sezonu - to zaoszczędzisz parę stówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ditom90 Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 bodziekk ja też zastanawiam się nad kupnem roweru szosowego ale za 3000 zł to nic lepszego od Sory nie da się znaleźć z tego roku. A ile razy pytałem sprzedawców od rocznik 2010 to zawsze mówią mi że jest wyprzedany i nic nie ma . Ten Giant osobiście mi się podoba ale też jestem ciekawy czy ta rama jest dobra. Także ja też poprosiłbym Was o jakieś opinie dotyczące ramy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ditom90 Napisano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wober Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Jak może być używka to za takie pieniądze znajdziesz sprzęt na 105-tce. Z dobrą ramą. Szperaj na alledrogo można coś wybrac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekW Napisano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Defy to seria rowerów do amatorskiej jazdy po szosie, cechuje się nieco zmienioną geometrią. Generalnie chodzi o to, że pozycja jest nieco wygodniejsza lub jak kto woli "zdrowsza" niż przy typowej szosówce. Czy faktycznie spełnia założenia, tego nie wiem. Moim zdaniem warto poszukać czegoś o klasę wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maras 79 Napisano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2011 Witam. Ja mogę ze swojej strony polecić Defy. Jeżdżę na nim drugi sezon i bardzo dobrze się spisuje. Brałem też udział w maratonach szosowych. Rama bardzo ładna i elegancko wykończona. Jak się zużyje Sora to przejdę na 105, póki co nie mam zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2011 +1 Podpisuję się pod tym powyżej. Geometria jest trochę zmieniona przez co Defy to dobra pozycja na pierwszą szosówkę. Jest zwinniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.