Gregoriew23 Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Zastanawiałem się nad zakupem roweru Author Classic. Chciałbym się upewnić czy będzie to dobra inwestycja. http://allegro.pl/nowy-rower-author-2010-model-classic-wys-grat-i1493599189.html
Corratec Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Chcesz nim jeździć po mieście/lecie a może w Giro d'Italia ??
Gregoriew23 Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Napisano 1 Kwietnia 2011 W większości chce poruszać się po asfalcie (czyt. czasem miasto czasem trasy) ale czasem też po utwardzonych trasach leśnych. Ale chodziło mi o samą ocenę wyposażenia w porównaniu do ceny.
Mod Team Franio Napisano 2 Kwietnia 2011 Mod Team Napisano 2 Kwietnia 2011 Ile pieniędzy chcesz przeznaczyć na zakup roweru? Według mnie warto nieco dołożyć i zastanowić się nad tym: Unibike Viper. Author też najgorszy nie jest, ale temu Unibikowi ustępuje wiele.
Gregoriew23 Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Napisano 2 Kwietnia 2011 Wiadomo chciałbym wydać jak najmniej ale powiem szczerze, poważnie pomyślę nad tym Viperem. Serdeczne dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.