Skocz do zawartości

[rower] Scrapper AR1 vs Scrapper AR2

Davidex

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Swoją propozycję podałem na początku tego tematu, ale jesteś tak zaślepiony tym rowerkiem z Go-Sportu, że chyba jej nawet nie zauważyłeś. Wiesz co, kup sobie tego Scrappera, czy to AR1 czy AR2. Zachwycasz się nim od kilku miesięcy, więc bierz rodziców za ręce i leć do sklepu. I tak jesteś mądrzejszy od nas wszystkich razem wziętych, więc nasze propozycje i porady są zbędne. Ten rowerek na pewno spełni twoje wymagania i zły nie będzie, a ty w końcu poszpanujesz przed kumplami z osiedla i będziesz miał przy tym banana na twarzy od ucha do ucha. :icon_wink:

Napisano

Do Frania:

Zasadnicze pytanie: Czy na początku tematu, w pierwszym poście pisałem coś o tym żeby mi dawać inne propozycje ??? --- teraz tak napisałem bo myślałem że masz coś do zaoferowania ale ty chciałeś tylko pozyskać informacje na temat moich pieniędzy i obrażony pisać glupie rzeczy.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I proszę bardzo , co się okazało.., pytanie dotyczace rozmiaru ramy skierowałem do krakowskiego sklepu Mud serwis. Pracownik odpowiedzial tak :

Cytuję:

"rama będzie na obecną chwilę troszkę na wyrost, bądz "na styk" ale myśle, że warto zdecydować się własnie na 17"-ke ponieważ rower posłuży dosyć długo i nawet jak podrośniesz 15-20 cm to będzie ok."

I co ("fachowcy") ??? - zaskoczenie ?

• Mod Team
Napisano

Pracownik napisał, że w tej chwili rama będzie na wyrost, a dopiero jak podrośniesz 15-20cm będzie odpowiednia.

Ale tak jak wcześniej napisałem, kup już sobie tego Scrappera i wszyscy będą zadowoleni. :icon_wink:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Swoją propozycję podałem na początku tego tematu, ale jesteś tak zaślepiony tym rowerkiem z Go-Sportu, że chyba jej nawet nie zauważyłeś. Wiesz co, kup sobie tego Scrappera, czy to AR1 czy AR2. Zachwycasz się nim od kilku miesięcy, więc bierz rodziców za ręce i leć do sklepu. I tak jesteś mądrzejszy od nas wszystkich razem wziętych, więc nasze propozycje i porady są zbędne. Ten rowerek na pewno spełni twoje wymagania i zły nie będzie, a ty w końcu poszpanujesz przed kumplami z osiedla i będziesz miał przy tym banana na twarzy od ucha do ucha. :icon_wink:

No kolego to popłynąłeś. 3 godz. temu wróciłem z Go-Sportu z świeżo kupionym AR1 z 2010 r za 1149 zł. I wiesz co ci powiem? Jeśli chcesz udzielać rad to odrób pracę domową bo chłopaka w błąd wprowadzasz. Rowery 'go sport' produkowane są i składane przez Kross. Mało tego, to Kross jest gwarantem roweru (jak ci się np rama złamie). Żeby cię podszkolić, dla przykładu AR1 to jest dokładnie to samo co Kross Level A2 (350 zł droższy). Różni się tylko naklejkami - cały osprzęt ma dokładnie ten sam, ta sama rama itp.

A ty sugerujesz odstąpienie od zakupu AR1, i zamiast niego zakup Level A2...

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...