KrzYchuu Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Mam taki problem z owym oświetleniem otóż eksploatowałem ją już od jakiegoś czasu i wszystko było dobrze, jednakże od niedawna pojawił się problem gdyż wskazany poniżej strzałką plastik się nieco zdarł i Sigma Pava nie chcę się trzymać ramy po prostu podczas jazdy po nierównych trotuarach lampka opada, ktoś miał podobny problem jak temu zaradzić ?? PS. wybaczcie iż strzałka nie od linijki
Quink Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Mam Sigme Smilux i miąłem ten sam problem, tego uchwytu prawie nigdzie nie można dostać. Pamiętam że zamówiłem go w tym sklepie LINK sklepie za ok. 5 euro i przyszedł po jakimś miesiącu z Toulouse (płacąc przelewem) , a w okresie oczekiwania przetopiłem stary uchwyt tak by dobrze trzymał W moim przypadku uchwyt puścił od zbyt mocnego zapinania, teraz staram się go oszczędzać.
reniferro Napisano 19 Maja 2011 Napisano 19 Maja 2011 Witam. Tutaj link nożna dostać ten uchwyt za 12 zł. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.