Skocz do zawartości

Miejsce na namiot

Loxlei

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Poszukuję miejsca na namiot na dwie noce. Nie musi być na polu namiotowym. Rozbiję się po 22 , zwine przed 5 , nie naśmiece , to nikt nie zauważy.

Polecicie jakieś polanki?

Napisano

To ja bym polecił Sandomierz oczywiście :P Jest tutaj camping LINK Bardzo blisko starówki,tyle ze trzeba wydrzeć na górę, aby ją zwiedzić,ale to mały problem :) Ogólnie dobra baza wypadowa do ciekawych miejsc w okolicy-Koprzywnica,Klimontów,słynny zamek Krzyżtopór,Zawichost,Opatów,wszystko to w zasięgu max 50 km od Sandomierza.Jeśli wolisz obcowanie z natura to też nie brakuje fajnych tras po sadach,wąwozach lessowych itp. :)

Rozpisałem się,a Ty może tylko przejazdem :D No tak ,czy siak,to ofertę z mojego regionu przedstawiłem,może ktoś z innych rejonów się odezwie :)

Napisano

Nie , nie. Ja konkretnie w to miejsce. Tylko nie wiem czy pieszo z plecakiem , czy rower z sakwami. Po prostu nie wiem , czy dziewczyna da rade tyle przejechać z Wawy na rowerku , więc raczej pieszo. A masz jakieś dokładniejsze mapki?

Napisano

Polecam oficjalną stronę miasta Sandomierz.Jeśli się skusisz,to polecam trochę wcześniej zarezerwować miejsce noclegowe, bo od 3 lat w sezonie letnim dochodzi tutaj do oblężenia, szczególnie za sprawą jednego księdza,który jeździ na rowerze i zrobili o tym serial.Jeśli interesują Cię też okoliczne tereny,które wcześniej wymieniłem,to polecam chociażby wikipedię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...