Loxlei Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Poszukuję miejsca na namiot na dwie noce. Nie musi być na polu namiotowym. Rozbiję się po 22 , zwine przed 5 , nie naśmiece , to nikt nie zauważy. Polecicie jakieś polanki?
Grzeniu Napisano 1 Kwietnia 2011 Napisano 1 Kwietnia 2011 Całe województwo,czy jakiś konkretny teren?
Loxlei Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Napisano 1 Kwietnia 2011 Całe województwo Jestem z Warszawy , także mi bez różnicy gdzie mnie poniesie
Grzeniu Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 To ja bym polecił Sandomierz oczywiście Jest tutaj camping LINK Bardzo blisko starówki,tyle ze trzeba wydrzeć na górę, aby ją zwiedzić,ale to mały problem Ogólnie dobra baza wypadowa do ciekawych miejsc w okolicy-Koprzywnica,Klimontów,słynny zamek Krzyżtopór,Zawichost,Opatów,wszystko to w zasięgu max 50 km od Sandomierza.Jeśli wolisz obcowanie z natura to też nie brakuje fajnych tras po sadach,wąwozach lessowych itp. Rozpisałem się,a Ty może tylko przejazdem No tak ,czy siak,to ofertę z mojego regionu przedstawiłem,może ktoś z innych rejonów się odezwie
Loxlei Napisano 2 Kwietnia 2011 Autor Napisano 2 Kwietnia 2011 Nie , nie. Ja konkretnie w to miejsce. Tylko nie wiem czy pieszo z plecakiem , czy rower z sakwami. Po prostu nie wiem , czy dziewczyna da rade tyle przejechać z Wawy na rowerku , więc raczej pieszo. A masz jakieś dokładniejsze mapki?
Grzeniu Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 Polecam oficjalną stronę miasta Sandomierz.Jeśli się skusisz,to polecam trochę wcześniej zarezerwować miejsce noclegowe, bo od 3 lat w sezonie letnim dochodzi tutaj do oblężenia, szczególnie za sprawą jednego księdza,który jeździ na rowerze i zrobili o tym serial.Jeśli interesują Cię też okoliczne tereny,które wcześniej wymieniłem,to polecam chociażby wikipedię.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.