Skocz do zawartości

[rower] do 1600 zł

ol3k

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Chciałbym kupić jakiś rower w rozsądnej cenie.Bedzie używany głównie do dojazdów do pracy, czasami jazdy w terenie.

Przejrzałem już wiele ofert i tematów na forach i spodobał mi sie taki model:

Author traction 2008 za 1599 zł - link

problem w tym, ze to ost. sztuka, a rama w rozmiarze 20". Wydaje mi sie trochę duża jak na mnie 185cm/80kg.

Co o nim sądzicie? Ewentualnie czy możecie polecić coś innego?

Wcześniej myślałem o zakupie trochę tańszych:

Unibike evolution 2010 za 1349 zł - link

Kellys quartz 2010 za 1349 zł - link

Pozdrawiam

• Mod Team
Napisano

Dobrze by było, gdyby jakiś znajomy pozwolił przymierzyć ci się do ramy 20 calowej o podobnej geometrii. Nie masz kogoś takiego?

Napisano

Niestety nie mam takiej możliwosci, dzisiaj przymiarzalem sie do ramy jakiegios genesis razor zero o rozmiarze 50 czyli cos koło tych 20" i tak od biedy by uszedl..

nie moge za bardzo znalesc jego wymiarow w necie, ale bylo kilka cm przeswitu jak stałem nad nim. Sam już nie wiem, może ktoś miał do czynienia z ramami authora i wie jak wypadaja?

Napisano

Chyba zrezezygnuję z tej 20" bo nie chce ryzykować, więc jak macie jakieś ciekawe propozycję to piszcie.

Nie widzą mi sie zbytnio levele a2/4/6 więc raczej na takiego się nie zdecyduję.

Co powiecie na coś takiego, trochę ponad budżet, ale jeśli warto...

corratec super bowtrail 2010 - link

Napisano

jest jeszcze kellys salamander 2009 w cenie 1699zł link

osprzęt ma dobry, ale czytałem gdzieś, że rama kiepska no i amortyzator czy tam uginacz :icon_wink:

sorry, że kolejny post, ale nie widzę opcji edycji, a chciałbym kupić jak najszybciej bo za chwile nic nie będzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...