flamner Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Może zacznę od tego co mam przrzutka przednia: sr suntour ?? przrzutka tylnia: shimano deore xt kaseta: shimano CS-HG30-8 klamkomanetki: shimano ST-EF50-8R hamulce: promax ?? Chciałbym wymienić to na przrzutka przednia: Shimano Deore XT FD-M770 kaseta: CS-HG50 11-34+ łancuch CN-HG53 manetki: Shimano Deore SLX SL-M660 klamki: Shimano Deore XT BL-M771 hamulce: Shimano XT BR-M770 Czy taki zestaw dobrze będzie ze sobą współgrał? Można na czymś zaoszczędzić i ile mniej więcej będzie kosztowała wymiana wszystkiego w serwisie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Mam taką kasetę i łańcuch ale jeszcze nie przeszły testu. Pierwsze wrażenie bardzo fajne Wymieniłem też klamki na Avid FR5 i na zwykłych Shimanowskich, tanich hamplach siła znacznie wzrosła (używałem przedtem stefanów 50 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corratec Napisano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Będzie grało wszystko razem a ile wymiana będzie kosztować to trzeba iść do serwisu i się spytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.