Gość Kanarios Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Witam? Jak sądzicie które Hample są lepsze Hayes HFX HD v8 czy Avid Juicy Five? bo te hayesy moge kupić nówki za 400zł a avidy za 550zł i nie wiem czy warto wydawać kase na avidy? z góry dziekuje za odpowiedzi:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Jeżeli porównujesz z tym Hayes'em Avida J5 w wersji DH (tarcza 203mm) to ja bym wybrał Avida. Przemawia u mnie za nim bezproblemowa dwustronna klamka, niższa masa całego hamulca, no i "pewność hamowania Avida" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 23 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 AVID IS AVID :-D Wygodniejsza klamka(Tri-Align, fajnie chodzi), podoba mi się modulacja, na 160mm mało się nie zabiłem(bo mało wazę :wink: )taka siła, łatwy montaż i konserwacja(chodzi mi o klocki, nie wiem jak odpowietrzanie), no i ładnie komponują się z Triggerami Hayes już taki oklepany, nie jest zły, ale nie zachwyca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.