Darmatt Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Witam Jakiś czas temu kupiłem tego amora na allegro od jednego z forumowiczów. Teraz dopiero kończę składać rower i okazuje się, że manetka pop-lock ma problemy z odbijaniem na sucho tzn. gdy rower wisi na wieszaku. Raz odbije raz nie, trzeba pokręcić tym czymś na koronie i wtedy kilka razy odbije a potem znowu się blokuje. Jak to jest w Waszych rebach? Czy to normalne, czy raczej wada? Proszę o info. dzięki i pozdrawiam
eloo Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 u mnie jest tak od nowości. Jak sie nawet trochę zabrudzi to nie odbija, trzeba ręcznie odciągać blokadę. Po wyczyszczeniu i potraktowaniu brunoxem przez jakiś czas działa dobrze.
Mod Team Puklus Napisano 30 Marca 2011 Mod Team Napisano 30 Marca 2011 U mnie w Reve też sie czasem zatnie.
Mod Team Pixon Napisano 31 Marca 2011 Mod Team Napisano 31 Marca 2011 Napisałbym w aukcji, jeżeli byłaby jakaś wada Niech Ci służy.
Darmatt Napisano 31 Marca 2011 Autor Napisano 31 Marca 2011 Napisałbym w aukcji, jeżeli byłaby jakaś wada Niech Ci służy. Tak, to Twój Dzięki za amora i nie czuj się urażony, że napisałem na forum, mogłeś nie zdawać sobie nawet nie zdawać sprawy z tej wady (gdyby była wadą)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.