lukaszs Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 niestety nie dotarłem........ plany rowerowe spaliły na panewce....... może następnym razem???!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 niestety nie dotarłem........ plany rowerowe spaliły na panewce....... może następnym razem???!!! Z pewnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loxlei Napisano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Ooo , gulasz. W zeszłym sezonie na koniec maratonów dawali kanapki z pasztetem. Tak na bogato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carminex Napisano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2011 Witaj Marylka! Jeżeli jeszcze interesuje Cię pomysł wypraw -1, -2 i więcej dniowych to myślę, że mógłbym troszkę Ci zaproponować. Jakieś wyjazdy w kilkuosobwym składzie, rekreacyjnie, bez napinki z możliwością zobaczenia czegoś ciekawego. Nie chcę dostać bana za jakieś krypto, więc jak jesteś zainteresowana napisz na priva. Pozostali także mogą pisać -tworzymy grupkę znajomych i jeździmy też z dziećmi (czasami), tak by wyglądało nasze portfolio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.