Dynamic Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Niewiem jak ja to kupuje, ale jak zawsze to robie to w gazetce pisze ze raty 0% a w sklepie zawsze jest jakiś procent-w jakim sklepie kupowales ? - jesli maja strone internetowa to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Bo sobie dajesz wciskać ubezpieczenie, które NIGDY nie jest obowiązkowe Np. w swiatrowerow.com.pl mają promocję rat 10x0 na rowery z rocznika 2011 i w sklepie www.flowerbike.pl na rowery Krossa dają promocję 10x0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dynamic Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 wiesz ja mam 13 lat ale slyszalem cos o tym ubezpieczeniu...mozesz mi powiedziec co bedzie jak nie wezmę tego ubezpieczenia ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Nic nie będzie, bo przecież nie możesz podpisać umowy, ponieważ jesteś jeszcze dzieckiem Bez ubezpieczenia jak stracisz pracę to nadal będziesz musiał płacić raty. Ubezpieczenia są różne, ale w zasadzie wciskają ubezpieczenia właśnie na wypadek uraty pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kolego, za 1250zł to jest rocznik 2009 (ew. 2010). Najpierw sprawdź, potem pisz. Rocznik 2009 nie pasuje Ci ? mi szczególnie taka odpowiada. Zapodziałem gdzieś link, znajdę to dam ale na 100% było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Kolorystycznie 2009 i 2010 są po prostu beznadziejne, a to też ważne. Model z 2011 roku ma za to rewelacyjną kolorystykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukeero Napisano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Przemalujesz go według swoich potrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PopaY Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2011 Po co malować skoro można kupić gotowy, który mi się podoba, a i osprzęt ma nienajgorszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.