Grzeniu Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Witam, Wybiera się ktoś ze świętokrzyskich forumowiczów na w/w imprezę? 7 maja, więcej info na stronie Świętokrzyskiej Ligi Rowerowej. Ja się wybieram z trzech powodów: -bardzo blisko do Sandomierza(8 km) -pierwszy maraton w życiu,a na dodatek na niemalże własnej ziemi -przyda się porządne wietrzenie głowy,po trzech dniach matur
Mod Team Franio Napisano 31 Maja 2011 Mod Team Napisano 31 Maja 2011 I jak poszło? Ja też startowałem w Sandomierzu.
Grzeniu Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 Nachwaliłem się,nachwaliłem,a w końcu nie pojechałem Miałem depresję po maturze A poza tym musze dopracować sprzęt,bo np. mój RST Cappa,co najmniej średnio wybiera nierówności terenowe
Yakuza Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 no ja też miałem startować , a w końcu pojechałem na Góry Wysokie i wróciłem przez Kichary do Sandomierza , w najbliższą niedzielę ekipa rowerowa z Sandomierza wyrusza na Kurozwęki . pozdrawiam . fajnie że nie jestem sam , do zobaczyska na trasie .
Grzeniu Napisano 6 Czerwca 2011 Autor Napisano 6 Czerwca 2011 Fajna traska,niemalże codziennie jeżdżę na Góry Wysokie,Kichary Dzisiaj dla odmiany uderzam w okolice Koprzywnicy. Pozdrower!
Yakuza Napisano 6 Czerwca 2011 Napisano 6 Czerwca 2011 Grzeniu jeśli masz czas to możemy się na czwartek ustawić , na jakąś wspólną trasę , pozdrawiam .
Grzeniu Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Napisano 7 Czerwca 2011 Niestety, krucho z czasem u mnie w najbliższych dniach.
Yakuza Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 nieraz ciężko wygospodarować czas to fakt , ja się uparłem na jeżdżenie , dzisiaj z rana Sandomierz -Lenarczyce-Obrazów-Samborzec-Zajezierze-Koćmierzów -Sandomierz - 35km , jutro wyruszam na Radomyśl i Nowiny tamte strony . dam znać jak będę wyruszał w Twoje strony . pozdrawiam .
premier2 Napisano 8 Czerwca 2011 Napisano 8 Czerwca 2011 Panowie, może dalszą dyskusję o wycieczkach przenieście na forum regionalne? Ten wątek tyczy się maratonu w Sandomierzu, jak dobrze odczytałem tytuł tematu
Yakuza Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 zgadza się przepraszamy ,proszę jeszcze o linka do "forum regionalne " żeby zakończyć dyskusję z kolegą ,bo tu faktycznie są regionalne grupy rowerowe ,pozdrawiam .
Grzeniu Napisano 9 Czerwca 2011 Autor Napisano 9 Czerwca 2011 Dołączam się do przeprosin,koniec tematu.
premier2 Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 proszę http://www.forumrowerowe.org/forum/87-swietokrzyskie/
Mod Team Franio Napisano 9 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2011 premier2, a ty przypadkiem nie startowałeś w Daleszycach na Fanie, zajmując 136 miejsce w open?
premier2 Napisano 9 Czerwca 2011 Napisano 9 Czerwca 2011 tak, to ja, ale od 2 sezonów forma makabrycznie idzie w dół , a wszystko przez brak czasu na rower. Poprzednie 2 sezony wszystko na masterze, a teraz fan
Mod Team Franio Napisano 9 Czerwca 2011 Mod Team Napisano 9 Czerwca 2011 No właśnie rozpoznałem cię na liście wyników i myślałem, że będziesz trochę wyżej. Ja z kolei dopiero wkręcam się w poważniejsze rowerowanie. Daleszyce to był mój pierwszy maraton. Na mecie byłem niespełna minutę po tobie, ale wtedy sprzęt nie pozwalał na więcej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.