malcu88 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam! Jakie kupic rekawiczki do enduro? Przede wszystkim oddychajace, cieplo sie robi rece sie poca. W miare wytrzymałe, wygodne hmmm mysle, że krótkie palce, nie za drogie do 100zl max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACextreme Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Jeśli szukasz rękawiczek faktycznie do Enduro, a więc także do częstej jazdy w górach itp. polecałbym raczej dobrze oddychające, lecz wykonane z trwałego materiału rękawiczki z długimi palcami. Bardzo często są znacznie wygodniejsze i zapewniają podstawową ochronę... czasem byle gałąź jest w stanie rozciąć Ci palec :-/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malcu88 Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Hmmm Dlugie palce na lato? W górach na dzien dzisiejszy raczej smigac nie bede nie mam, czym dojechac ale tereny lesne, itd. Mozesz mi poelcic jakis konkretny model? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 -TU- jest niezła okazja lepiej się nie da trafić z ceną. -TE- będą dobre na ciepłe dni mimo długich palców -TE- też będą dobre Sam osobiście śmigam w rękawiczkach z długimi palcami i mimo wysokich temperatur nie przeszkadza mi to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kepa416 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Długie palce do podstawa poza szosą A rękawiczki są raczej dość dobrze budowane z materiałó któe są dość przepuszczalne, ja mam chyba wcześniejsze modele 661 i jestem zadowolony nie przecierają się i nie śmierdzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jogurcik Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Ktoś tu wcześniej podał link na allegro do jakichś Fox-ów za 50zł, więc się wypowiem Sam kupiłem takie 2 tygodnie temu (czarne, rozmiar XL). Pomijając to, że mam chyba strasznie ogromną łapkę, bo nawet XL są na mnie przymałe, rękawiczki są super Jeździłem w terenie, po szosie, w deszczu, w słońcu, i nie mam żadnych zastrzeżeń, ale w temperaturach poniżej 10 C odczuwa się leciutki powiew chłodku na kostkach cóż, taka cena za przepuszczanie powietrza w cieplejsze dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.