pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 zrobilem dzis inauguracje beskidzka i dziabnalem popoludniowa pora Czantorie (odwet za TransCarpatie gdzie mega dala mi w dupe http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gwsnvhnoyvkxdrxn uuu ładnie ładnie ładny zjazd, zazdroszczę ja juteros pedałki kupuję bądź wymieniam na nowe, ze znanych niektórym powodów i ruszajem w górki w sobotę
Szoppers Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 uuu ładnie ładnie ładny zjazd, zazdroszczę ja juteros pedałki kupuję bądź wymieniam na nowe, ze znanych niektórym powodów i ruszajem w górki w sobotę Fakt! zjazd byl przesyty.. czesc jednak sprowadzalem.. nie mam takiej fantazji jak Kopaczcus ale jedno trza rzecz: 203/185 naprawde daje rade po wsadzeniu Zeit'ow na przood widze jak fabryczne Avidowe klocki sa slabe a co do pedalkoow to pamietaj: smierc homofobom ;P bierz nabardziej spedalone pedaly na sklepie
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 a co do pedalkoow to pamietaj: smierc homofobom ;P bierz nabardziej spedalone pedaly na sklepie wezmę M424 albo M540... chyba
Szoppers Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 wezmę M424 albo M540... chyba 424 ciezkie jak moj zad a do tego zapychaja sie blotem az milo.. 540 spoczko sam uzywam.. wczesniej mialem 520 i w sumie doliczajac dodatkowe bloki to moglem miec 540 wczesniej.. ale 52o szybciej nabraly "nie kasowalnego" luzu.. to tak w ramach zakwozdki pamietaj o crankach ;>
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 chyba serio 540stki pocisne i spróbuje sezon przejeździć z tym co mam, a do zimki zrobię oszczędzanie i na gwiazdke polecą cranki, sram x9 na tył i RS Sektor u-turn jako amorozo...
pilon Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Hejo Hejo, jeśli jutro będzie tak dmuchało i mżyło i w ogóle do du*y było, to ja raczej odpuszcze niestety. Nie chce zmagać się z wiatrem, bo mam jakieś chrypy i ciężko mi z oskrzelami ostatnio... Z tego co widzę, to wyżej w górach ma być koło 5-6 stopni do 14stej ~ 15stej i nie chce sobie dowalić Ale dam Ci Kopaczus znać rano na telefon i modle sie o słonko i te ponad 10 stopni chociaż
kopaczus Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Yep, jak będzie lało wiało srało i dupało to też zostaję w domku ze szklaneczką burbona i z cygarem... zobaczym rano i prognozy etc etc. Pedały bierz cranki! Mallety są w pachę, mam na dwóch bajkach już i nie zamienię na nic innego! Szoppers, ja na zjazdach to tak po lekku
pilon Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Jeszcze nie wiem co kupie ehhehe trzeba przyoszczędzić, bo sie rozbujałem ostatnio a w pedałach oemowych sie połamali sprężynki to zgadajmy się tutaj +- 23:00 i obczaimy banana z pogodą,hmmm?
kopaczus Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Yep, jak mnie nie będzie to pisz smsa albo dzwoń.
Szoppers Napisano 8 Kwietnia 2011 Autor Napisano 8 Kwietnia 2011 Dziewczyny nie walcie glupa! o tej porze roku deszczyk jest cieplutki a wiatr suszy szmaty ( w definicji) dzisiaj zaliczylem temp min 3.5 stopnia C na przeleczy i wciaz sie usmiecham goorska fazka uber alles.. za przyklad podaje link do dzisiejszej wyprawy:D http://www.gpsies.com/map.do?fileId=dzcdnufbrsxoojeh jutro Skrzyczne na celowniku
pilon Napisano 8 Kwietnia 2011 Napisano 8 Kwietnia 2011 Przekładamy na niedziele... są takie podmuchy, że prawie wywraca to nie tyle mi o temp chodzi co o piizgawiicee taką, że może z roweru ściągnąć chwilami... dzisiaj wieczorem ludzi na rowerach zataczało jak były podmuchy, nie chce sie mocować z tym jutro,bo nie będzie relaxa tylko znój a niedziela zapowiada się całkiem inaczej Trasa Tomaszu przecudowna
kopaczus Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 A na jutro jacyś chętni na Rudawy Janowickie?
Szoppers Napisano 9 Kwietnia 2011 Autor Napisano 9 Kwietnia 2011 Kopaczus Zuchu mooj! rozumiem ze Prophet w ten weekend to rozgrzewka przed Ziomami z EMTB? RZ w zupelnosci by wystarczyl ;P ale nie wtykam nosa w nie swoje sprawy Ech Kopaczusie dopiero zobaczylem ze przezwalem Twojego rumaka xywa innego Cannona polamania PERP'a jutro Mnie dzisiaj pieknie na Czuplu zastala burza gradowa z wiatrem tak niemilosiernym ze lezalem z mapa na plasko na ziemi trzymajac obiema rekami zeby nie odleciala Beskidy sie dzisiaj na mnie obrazily Owocnej jazdy!
pilon Napisano 9 Kwietnia 2011 Napisano 9 Kwietnia 2011 Jutro śmigajem Szoppers, mam Twoją mapę, wymienie na śpiwór
pilon Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Dzięki Wszystkim za świetny trip mam nadzieję, że się podobało I... do następnego Miło było poznać Pana Kopaczusa, Panią Kopaczusową oraz Pana Heńkakróla Thx i do następnego
pilon Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Kopaczus śladował, Kopaczus zdjęciował Ale jak dla mnie było naprawdę przednio
Szoppers Napisano 10 Kwietnia 2011 Autor Napisano 10 Kwietnia 2011 Dzięki Wszystkim za świetny trip mam nadzieję, że się podobało I... do następnego Miło było poznać Pana Kopaczusa, Panią Kopaczusową oraz Pana Heńkakróla Thx i do następnego Brawo za determinacje Camper dzisiaj pokazal mi prawa chemiczno-fizyczne (ponoc.. ja sie na tym nie znam) ze nagrzewnica mieszance propan-butan moowi przy okolo -8 w nocy big fak ju i Tomus telepal sie jak posrany pol nocy a raniutko slonko i piekna pogoda.. w dzien odjazdu.. nic to Beskid - Tomus = 1:1 Wrzucam dla ciekawskich slad z dnia 3ego kiedy to wiatr i grad mnie przepedzil ze szlaku.. http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qmumchdqjqfkarsu Czekam na raport gpx'owo fotkowy z Waszej wyprawy...
pilon Napisano 10 Kwietnia 2011 Napisano 10 Kwietnia 2011 Brawo Szoppers piękna traska piękne zdjazdy po raz kolejny a w nagrzewnicy pewnie coś sie wykropliło damn... i dlatego big fakulec sie zrobił ponoć się zdarza myśmy też mieli przednio, m.in. prosto ze szlaku jakimś cudem prawie wjechałem w kury, koty i sterte gnoju, przy prędkości 45 kmh jakoś dziwnie z drogi drwalowo-drzewnej u stóp Wielkiej Kopy wyrosło gospodarstwo zupełnie nieoczekiwanie no i Pan-Dobra-Rada-Za-5-Zł m.in powiedział o moim ukochanym Treku że te polskie rowery to słabizna na jeden sezon i że on by przerobił wszystko a łańcuch to minimum 1,5 cm szerokości by dał jak z motocyklu więc było wesoło już na dzień dobry pozdrower heheh :]
kopaczus Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 Pani Kopaczusowa zachwycona i prosi o jeszcze Może następnym razem namówimy Szoppersa na wypad
Szoppers Napisano 11 Kwietnia 2011 Autor Napisano 11 Kwietnia 2011 Pani Kopaczusowa zachwycona i prosi o jeszcze Może następnym razem namówimy Szoppersa na wypad Ziomus! mnie nie trza namawiac gdyby nie Wisla to krecilibysmy razem ale fociszcza i tracka mooglbys zapodac :>
daid Napisano 11 Kwietnia 2011 Napisano 11 Kwietnia 2011 tez czekam na fociska, może wybiorę się w te rejony w poniedziałek wielkanocny;]
kopaczus Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Słit focie: https://picasaweb.google.com/kopaczus/KoloroweJeziorkaApr122011# Track: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=ejjrzvxugnqflsqu Nie wiem czy to dobrze tam załadowałem czy coś Pozdro!
inhibitor Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Fotek machnęliście całe stado, zatem wnioskuję, że musiało być bardzo fanie... Ja rowerowo nie byłem w górach od października jakoś tak, zatem juz mnie nosi i jestem chetny na kolejny wypad (o ile nie będę w Bieszczadach akurat)...
pilon Napisano 12 Kwietnia 2011 Napisano 12 Kwietnia 2011 Nie było czasu na fotki, łapy trza było na kierze trzymać No zapraszamy zapraszamy, w sumie może coś zaplanujemy na ten weekend? Sobota u mnie odpada, ale niedziela jak najbardziej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.