Skocz do zawartości

wyjazd - Rudawy Janowickie 02.04.2011

Szoppers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

uuu ładnie ładnie ładny zjazd, zazdroszczę :D ja juteros pedałki kupuję bądź wymieniam na nowe, ze znanych niektórym powodów :P i ruszajem w górki w sobotę :)

Fakt! zjazd byl przesyty.. czesc jednak sprowadzalem.. nie mam takiej fantazji jak Kopaczcus :D

ale jedno trza rzecz: 203/185 naprawde daje rade :D po wsadzeniu Zeit'ow na przood widze jak fabryczne Avidowe klocki sa slabe :D

a co do pedalkoow to pamietaj: smierc homofobom ;P bierz nabardziej spedalone pedaly na sklepie :D

Napisano

a co do pedalkoow to pamietaj: smierc homofobom ;P bierz nabardziej spedalone pedaly na sklepie :D

wezmę M424 albo M540... chyba :)

Napisano

wezmę M424 albo M540... chyba :)

424 ciezkie jak moj zad a do tego zapychaja sie blotem az milo.. 540 spoczko sam uzywam.. wczesniej mialem 520 i w sumie doliczajac dodatkowe bloki to moglem miec 540 wczesniej.. ale 52o szybciej nabraly "nie kasowalnego" luzu..

:) to tak w ramach zakwozdki :P pamietaj o crankach ;>

Napisano

chyba serio 540stki pocisne i spróbuje sezon przejeździć z tym co mam, a do zimki zrobię oszczędzanie i na gwiazdke polecą cranki, sram x9 na tył i RS Sektor u-turn jako amorozo... :icon_cool:

Napisano

Hejo Hejo, jeśli jutro będzie tak dmuchało i mżyło i w ogóle do du*y było, to ja raczej odpuszcze niestety. Nie chce zmagać się z wiatrem, bo mam jakieś chrypy i ciężko mi z oskrzelami ostatnio... Z tego co widzę, to wyżej w górach ma być koło 5-6 stopni do 14stej ~ 15stej i nie chce sobie dowalić :(

Ale dam Ci Kopaczus znać rano na telefon i modle sie o słonko i te ponad 10 stopni chociaż :D

Napisano

Yep, jak będzie lało wiało srało i dupało to też zostaję w domku ze szklaneczką burbona i z cygarem... zobaczym rano i prognozy etc etc.

Pedały bierz cranki! Mallety są w pachę, mam na dwóch bajkach już i nie zamienię na nic innego!

Szoppers, ja na zjazdach to tak po lekku ;)

Napisano

Jeszcze nie wiem co kupie ehhehe :D trzeba przyoszczędzić, bo sie rozbujałem ostatnio :P

a w pedałach oemowych sie połamali sprężynki :D

to zgadajmy się tutaj +- 23:00 i obczaimy banana z pogodą,hmmm? ;)

Napisano

Przekładamy na niedziele... są takie podmuchy, że prawie wywraca :D to nie tyle mi o temp chodzi co o piizgawiicee taką, że może z roweru ściągnąć chwilami... dzisiaj wieczorem ludzi na rowerach zataczało jak były podmuchy, nie chce sie mocować z tym jutro,bo nie będzie relaxa tylko znój :P a niedziela zapowiada się całkiem inaczej :D Trasa Tomaszu przecudowna :)

Napisano

Kopaczus Zuchu mooj! :D rozumiem ze Prophet w ten weekend to rozgrzewka przed Ziomami z EMTB? RZ w zupelnosci by wystarczyl ;P ale nie wtykam nosa w nie swoje sprawy :D

Ech Kopaczusie dopiero zobaczylem ze przezwalem Twojego rumaka xywa innego Cannona ;)

polamania PERP'a jutro ;)

Mnie dzisiaj pieknie na Czuplu zastala burza gradowa z wiatrem tak niemilosiernym ze lezalem z mapa na plasko na ziemi trzymajac obiema rekami zeby nie odleciala :P Beskidy sie dzisiaj na mnie obrazily :P

Owocnej jazdy!

Napisano

Dzięki Wszystkim za świetny trip :D mam nadzieję, że się podobało :D

I... do następnego :D

Miło było poznać Pana Kopaczusa, Panią Kopaczusową oraz Pana Heńkakróla :)

Thx i do następnego :D

Napisano

Dzięki Wszystkim za świetny trip :D mam nadzieję, że się podobało :D

I... do następnego :D

Miło było poznać Pana Kopaczusa, Panią Kopaczusową oraz Pana Heńkakróla :)

Thx i do następnego :D

Brawo za determinacje :)

Camper dzisiaj pokazal mi prawa chemiczno-fizyczne (ponoc.. ja sie na tym nie znam) ze nagrzewnica mieszance propan-butan moowi przy okolo -8 w nocy big fak ju :) i Tomus telepal sie jak posrany pol nocy ;) a raniutko slonko i piekna pogoda.. w dzien odjazdu.. nic to :) Beskid - Tomus = 1:1 :D

Wrzucam dla ciekawskich slad z dnia 3ego kiedy to wiatr i grad mnie przepedzil ze szlaku..

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=qmumchdqjqfkarsu

Czekam na raport gpx'owo fotkowy z Waszej wyprawy...

Napisano

Brawo Szoppers :D piękna traska piękne zdjazdy po raz kolejny :) a w nagrzewnicy pewnie coś sie wykropliło damn... i dlatego big fakulec sie zrobił :( ponoć się zdarza :(

myśmy też mieli przednio, m.in. prosto ze szlaku jakimś cudem prawie wjechałem w kury, koty i sterte gnoju, przy prędkości 45 kmh jakoś dziwnie z drogi drwalowo-drzewnej u stóp Wielkiej Kopy wyrosło gospodarstwo :D zupełnie nieoczekiwanie ;)

no i Pan-Dobra-Rada-Za-5-Zł m.in powiedział o moim ukochanym Treku że te polskie rowery to słabizna na jeden sezon i że on by przerobił wszystko a łańcuch to minimum 1,5 cm szerokości by dał jak z motocyklu :D

więc było wesoło już na dzień dobry :P

pozdrower heheh :]

Napisano

Pani Kopaczusowa zachwycona i prosi o jeszcze :) Może następnym razem namówimy Szoppersa na wypad ;)

Ziomus! mnie nie trza namawiac ;) gdyby nie Wisla to krecilibysmy razem ;)

ale fociszcza i tracka mooglbys zapodac :>

Napisano

Fotek machnęliście całe stado, zatem wnioskuję, że musiało być bardzo fanie... ;)

Ja rowerowo nie byłem w górach od października jakoś tak, zatem juz mnie nosi i jestem chetny na kolejny wypad (o ile nie będę w Bieszczadach akurat)...

Napisano

Nie było czasu na fotki, łapy trza było na kierze trzymać ;)

No zapraszamy zapraszamy, w sumie może coś zaplanujemy na ten weekend? Sobota u mnie odpada, ale niedziela jak najbardziej :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...