Skocz do zawartości

wyjazd - Rudawy Janowickie 02.04.2011

Szoppers

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

kurde szkoda...

Jeśli przestanie padać to o 12 można by się gdzieś bujnąć jednak??

Wzgórza trzebnicke szosą albo terenem lub las Wilczyn?

Jakby byli chętni dawać znać samemu mi się nie chce...

Napisano

No i stało się tak, że kamper odżył, chyba godzinę po moim poprzednim wpisie... nie miałem dostępu do netu niestety w tym momencie, numer miałem tylko do Evo07, podzwoniłem, napisałem,ale jakoś się rozminęliśmy z tymi telefonami o parę godzin i sprawa się rypła :( bardzo szkoda, że nie miałem do Was numerów, tak naprawdę mam kontakt inny niż przez forum tylko z Evo i Szoppersem, stąd te utrudnienia :(

A w najbliższą sobotę?

Ja wstępnie jestem NA TAK, albo znów Rudawy, Marciszów itp, albo Bielawa i Sowie... taka moja luźna propozycja, a potwierdzę na 99% jak to jest z mojej strony, w środe późno wieczorem...

Napisano

No i stało się tak, że kamper odżył, chyba godzinę po moim poprzednim wpisie... nie miałem dostępu do netu niestety w tym momencie, numer miałem tylko do Evo07, podzwoniłem, napisałem,ale jakoś się rozminęliśmy z tymi telefonami o parę godzin i sprawa się rypła :( bardzo szkoda, że nie miałem do Was numerów, tak naprawdę mam kontakt inny niż przez forum tylko z Evo i Szoppersem, stąd te utrudnienia :(

Ja wstępnie jestem NA TAK, albo znów Rudawy, Marciszów itp, albo Bielawa i Sowie... taka moja luźna propozycja, a potwierdzę na 99% jak to jest z mojej strony, w środe późno wieczorem...

Takowoz wyjazd sie odbyl ;)

Ja w najblizszy weekend odpadam :P planujcie sazna traske i wyciskajcie podjazdy :D

Napisano

Ja tym razem odpadam. Cały weekend robię imprezkę paralotniowo - linową .Ale jak będziecie chcieli do kowar zajechać to zapraszam

Napisano

Ja na 99% jeśli nie będzie lało, to w sobotę pociągiem 7:50 z Wrocławia Głównego jade w Rudawy znowu - Sowie odpadają ze względu na chore przesiadki ;) chce posprawdzać 2gą część gór i Wam również to proponuje :)

Napisano

Mnie niestety w ten weekend nie będzie prawdopodobnie we WRO...

Ale za to następną sobotę planuję rowerowo spędzić. Jeśli będziesz jechał też gdzieś w góry to ja z chęcią!!

Opcja pociągu może mniej komfortowa ale wydaje mi się pewniejsza a w w większym gronie może być fajnie!

Chyba że miało by się coś zmienić odnośnie nadchodzącej soboty dam znać!

Pozdrawiam!!

Napisano

Mnie powstrzyma raczej tylko pogoda bądź ewentualne tfu tfu złe samopoczucie... i jeszcze wahałbym się między sobotą a niedzielą - POGODA.

16-17 kwietnia u mnie odpada, wyjeżdżam z Wrocławia RACZEJ i to takie mocne raczej... jakby to się zmieniło to chętnie gdzieś się ruszę...

Póki co uśmiecham się do Kopaczusa na ten weekend w Rudawy. Trasy są przesyte, podjazdy wypasione, piękne widoki, singlowe ścieżki i zjazdy po 45 kmh między kamulcami i korzeniami i po błocie :D Więc warto wg mnie jeszcze raz tam pojechać :whistling:

Napisano

Yep, w najbliższy weekend chłopaki z EMTB organizują wypad do Rudawy Janowickiej (Rudaw Janowickich?) więc tam śmigam. Ktoś jeszcze stąd?

Git majones cojones :D (W RUDAWY JANOWICKIE ;) )

Oczywiście ja jade... 7:50 Wro Główny, sobota, pocionk, Kopaczusie?

Napisano

Myślałem bardziej żeby jechać w piątek wieczorem żeby się już tam zainstalować i przejechać się nieco w sobotni poranek...

U mnie taki nocleg odpada...

Tak czy inaczej, mam nadzieję, do zgadania i zobaczenia :D

Yep, w najbliższy weekend chłopaki z EMTB organizują wypad do Rudawy Janowickiej (Rudaw Janowickich?) więc tam śmigam. Ktoś jeszcze stąd?

Myślałem bardziej żeby jechać w piątek wieczorem żeby się już tam zainstalować i przejechać się nieco w sobotni poranek...

Ps. W najbliższy czyli 9/10 czy z tego co widziałem na ich forum 15/16/17?

Napisano

To jedziesz w ten weekend? Bo ja już się gubię :)

Ja jadę pociągiem 7:50 sobota rano :)

Ps. Kopaczus wyczyść skrzynke odbiorczą ;)

Napisano

Coś mi się z datami poprzestawiało :) W każdym razie też jedziemy w sobotę z rana, ja wolę samochodem bo dojazdy asfaltem odpadają - biorę rower z 200mm skoku ^^

PS. w tą sobotę rano, 9. kwietnia :)

Napisano

Coś mi się z datami poprzestawiało :) W każdym razie też jedziemy w sobotę z rana, ja wolę samochodem bo dojazdy asfaltem odpadają - biorę rower z 200mm skoku ^^

PS. w tą sobotę rano, 9. kwietnia :)

Przepraszam, że pytam, troszkę mi głupio, ale nie znajdzie się dla mnie i rowerku miejsce? Dołożę się do benzynki pół na pół :)

Napisano

Właśnie ciężko z tym będzie bo jedziemy w dwie osoby z dziewczyną i samochody w bagażniku :(

PS. skrzyna odbiorcza wyczyszczona

Ok to powiedz tylko gdzie parkujecie... Przy Kolorowych Jeziorkach na parkingu?

Bo Wasz parking oznacza dla mnie możliwe różne stacje PKP wysiadki :)

Tak czy inaczej około 10:30 będę w rejonie :)

Napisano

Nie znam tej miejscówki, więc umówmy się tam skąd blisko na trasę :) My pojedziemy po GPSie więc pasuje nam cokolwiek zaproponujesz :)

To właśnie (Jeziorka) jest dobry parking za 5 zł doba, strzeżony w dzień i jest właściwue na szlaku (łagodne podjazdy i fajne zjazdy).

Bliżej trasy być nie może. Jak wnioskuje ze skoku amorka woliszu unikać podjazdów mega masakrycznych, więc tam jest bliżej do łagodnych :]

To co? 11:00 na tym parkingu?

Napisano

Tak, o 11 mi pasuje. My raczej na jeden dzień będziemy tylko, pod wieczór będziemy wracać.

Super! Ja również 1 dzień... By trafić na Jeziorka, musisz w Marciszowie, jadąc od strony Bolkowa, skręcić za stacją PKP pod wiadukt, w lewo i jechać w stronę Wieściszowic, za drogowskazami KOLOROWE JEZIORKA i w razie czego dzwonić do mnie, to poprowadzę :)

Pozdrower!

Ps. Kto jeszcze, kto jeszcze? :D

Napisano

Kopaczus Zuchu mooj! :D rozumiem ze Prophet w ten weekend to rozgrzewka przed Ziomami z EMTB? RZ w zupelnosci by wystarczyl ;P ale nie wtykam nosa w nie swoje sprawy :D

Brawo chlopaki ze sie zgadaliscie.. zrobilem dzis inauguracje beskidzka i dziabnalem popoludniowa pora Czantorie (odwet za TransCarpatie gdzie mega dala mi w dupe ;)

http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gwsnvhnoyvkxdrxn

powyginajcie korby w sobote.. a przedemna jeszcze 3 dni jezdzenia ;P

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...