chaozz Napisano 2 Kwietnia 2011 Napisano 2 Kwietnia 2011 kurde szkoda... Jeśli przestanie padać to o 12 można by się gdzieś bujnąć jednak?? Wzgórza trzebnicke szosą albo terenem lub las Wilczyn? Jakby byli chętni dawać znać samemu mi się nie chce...
pilon Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 No i stało się tak, że kamper odżył, chyba godzinę po moim poprzednim wpisie... nie miałem dostępu do netu niestety w tym momencie, numer miałem tylko do Evo07, podzwoniłem, napisałem,ale jakoś się rozminęliśmy z tymi telefonami o parę godzin i sprawa się rypła bardzo szkoda, że nie miałem do Was numerów, tak naprawdę mam kontakt inny niż przez forum tylko z Evo i Szoppersem, stąd te utrudnienia A w najbliższą sobotę? Ja wstępnie jestem NA TAK, albo znów Rudawy, Marciszów itp, albo Bielawa i Sowie... taka moja luźna propozycja, a potwierdzę na 99% jak to jest z mojej strony, w środe późno wieczorem...
Szoppers Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Napisano 4 Kwietnia 2011 No i stało się tak, że kamper odżył, chyba godzinę po moim poprzednim wpisie... nie miałem dostępu do netu niestety w tym momencie, numer miałem tylko do Evo07, podzwoniłem, napisałem,ale jakoś się rozminęliśmy z tymi telefonami o parę godzin i sprawa się rypła bardzo szkoda, że nie miałem do Was numerów, tak naprawdę mam kontakt inny niż przez forum tylko z Evo i Szoppersem, stąd te utrudnienia Ja wstępnie jestem NA TAK, albo znów Rudawy, Marciszów itp, albo Bielawa i Sowie... taka moja luźna propozycja, a potwierdzę na 99% jak to jest z mojej strony, w środe późno wieczorem... Takowoz wyjazd sie odbyl Ja w najblizszy weekend odpadam planujcie sazna traske i wyciskajcie podjazdy
cebek Napisano 4 Kwietnia 2011 Napisano 4 Kwietnia 2011 Ja tym razem odpadam. Cały weekend robię imprezkę paralotniowo - linową .Ale jak będziecie chcieli do kowar zajechać to zapraszam
pilon Napisano 5 Kwietnia 2011 Napisano 5 Kwietnia 2011 Ja na 99% jeśli nie będzie lało, to w sobotę pociągiem 7:50 z Wrocławia Głównego jade w Rudawy znowu - Sowie odpadają ze względu na chore przesiadki chce posprawdzać 2gą część gór i Wam również to proponuje
chaozz Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Mnie niestety w ten weekend nie będzie prawdopodobnie we WRO... Ale za to następną sobotę planuję rowerowo spędzić. Jeśli będziesz jechał też gdzieś w góry to ja z chęcią!! Opcja pociągu może mniej komfortowa ale wydaje mi się pewniejsza a w w większym gronie może być fajnie! Chyba że miało by się coś zmienić odnośnie nadchodzącej soboty dam znać! Pozdrawiam!!
pilon Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Mnie powstrzyma raczej tylko pogoda bądź ewentualne tfu tfu złe samopoczucie... i jeszcze wahałbym się między sobotą a niedzielą - POGODA. 16-17 kwietnia u mnie odpada, wyjeżdżam z Wrocławia RACZEJ i to takie mocne raczej... jakby to się zmieniło to chętnie gdzieś się ruszę... Póki co uśmiecham się do Kopaczusa na ten weekend w Rudawy. Trasy są przesyte, podjazdy wypasione, piękne widoki, singlowe ścieżki i zjazdy po 45 kmh między kamulcami i korzeniami i po błocie Więc warto wg mnie jeszcze raz tam pojechać
kopaczus Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Yep, w najbliższy weekend chłopaki z EMTB organizują wypad do Rudawy Janowickiej (Rudaw Janowickich?) więc tam śmigam. Ktoś jeszcze stąd?
pilon Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Yep, w najbliższy weekend chłopaki z EMTB organizują wypad do Rudawy Janowickiej (Rudaw Janowickich?) więc tam śmigam. Ktoś jeszcze stąd? Git majones cojones (W RUDAWY JANOWICKIE ) Oczywiście ja jade... 7:50 Wro Główny, sobota, pocionk, Kopaczusie?
kopaczus Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Zabieramy się z dziewczyną samochodzikiem No chyba że jakaś większa ekipa jedzie pociągiem? Dobry dojazd jest?
pilon Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Ja nie mam auta na ten weekend niestety... dojazd proponowałbym taki: PKP Marciszów 10:29...
kopaczus Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Myślałem bardziej żeby jechać w piątek wieczorem żeby się już tam zainstalować i przejechać się nieco w sobotni poranek...
pilon Napisano 6 Kwietnia 2011 Napisano 6 Kwietnia 2011 Myślałem bardziej żeby jechać w piątek wieczorem żeby się już tam zainstalować i przejechać się nieco w sobotni poranek... U mnie taki nocleg odpada... Tak czy inaczej, mam nadzieję, do zgadania i zobaczenia Yep, w najbliższy weekend chłopaki z EMTB organizują wypad do Rudawy Janowickiej (Rudaw Janowickich?) więc tam śmigam. Ktoś jeszcze stąd? Myślałem bardziej żeby jechać w piątek wieczorem żeby się już tam zainstalować i przejechać się nieco w sobotni poranek... Ps. W najbliższy czyli 9/10 czy z tego co widziałem na ich forum 15/16/17?
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 To jedziesz w ten weekend? Bo ja już się gubię Ja jadę pociągiem 7:50 sobota rano Ps. Kopaczus wyczyść skrzynke odbiorczą
kopaczus Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Coś mi się z datami poprzestawiało W każdym razie też jedziemy w sobotę z rana, ja wolę samochodem bo dojazdy asfaltem odpadają - biorę rower z 200mm skoku ^^ PS. w tą sobotę rano, 9. kwietnia
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Coś mi się z datami poprzestawiało W każdym razie też jedziemy w sobotę z rana, ja wolę samochodem bo dojazdy asfaltem odpadają - biorę rower z 200mm skoku ^^ PS. w tą sobotę rano, 9. kwietnia Przepraszam, że pytam, troszkę mi głupio, ale nie znajdzie się dla mnie i rowerku miejsce? Dołożę się do benzynki pół na pół
kopaczus Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Właśnie ciężko z tym będzie bo jedziemy w dwie osoby z dziewczyną i samochody w bagażniku PS. skrzyna odbiorcza wyczyszczona
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Właśnie ciężko z tym będzie bo jedziemy w dwie osoby z dziewczyną i samochody w bagażniku PS. skrzyna odbiorcza wyczyszczona Ok to powiedz tylko gdzie parkujecie... Przy Kolorowych Jeziorkach na parkingu? Bo Wasz parking oznacza dla mnie możliwe różne stacje PKP wysiadki Tak czy inaczej około 10:30 będę w rejonie
kopaczus Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie znam tej miejscówki, więc umówmy się tam skąd blisko na trasę My pojedziemy po GPSie więc pasuje nam cokolwiek zaproponujesz
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Nie znam tej miejscówki, więc umówmy się tam skąd blisko na trasę My pojedziemy po GPSie więc pasuje nam cokolwiek zaproponujesz To właśnie (Jeziorka) jest dobry parking za 5 zł doba, strzeżony w dzień i jest właściwue na szlaku (łagodne podjazdy i fajne zjazdy). Bliżej trasy być nie może. Jak wnioskuje ze skoku amorka woliszu unikać podjazdów mega masakrycznych, więc tam jest bliżej do łagodnych :] To co? 11:00 na tym parkingu?
kopaczus Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Tak, o 11 mi pasuje. My raczej na jeden dzień będziemy tylko, pod wieczór będziemy wracać.
pilon Napisano 7 Kwietnia 2011 Napisano 7 Kwietnia 2011 Tak, o 11 mi pasuje. My raczej na jeden dzień będziemy tylko, pod wieczór będziemy wracać. Super! Ja również 1 dzień... By trafić na Jeziorka, musisz w Marciszowie, jadąc od strony Bolkowa, skręcić za stacją PKP pod wiadukt, w lewo i jechać w stronę Wieściszowic, za drogowskazami KOLOROWE JEZIORKA i w razie czego dzwonić do mnie, to poprowadzę Pozdrower! Ps. Kto jeszcze, kto jeszcze?
Szoppers Napisano 7 Kwietnia 2011 Autor Napisano 7 Kwietnia 2011 Kopaczus Zuchu mooj! rozumiem ze Prophet w ten weekend to rozgrzewka przed Ziomami z EMTB? RZ w zupelnosci by wystarczyl ;P ale nie wtykam nosa w nie swoje sprawy Brawo chlopaki ze sie zgadaliscie.. zrobilem dzis inauguracje beskidzka i dziabnalem popoludniowa pora Czantorie (odwet za TransCarpatie gdzie mega dala mi w dupe http://www.gpsies.com/map.do?fileId=gwsnvhnoyvkxdrxn powyginajcie korby w sobote.. a przedemna jeszcze 3 dni jezdzenia ;P pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.