Latek Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 jaka radzcie piaste reborna na tyl tylko za w miare dobra cene czyli tak do 180 zl to max ?? :cool: ® Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żbik Napisano 21 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2005 Bez sensu pytanie. Nie wiemy czy ma to być piasta pod vki czy pod tarcze. Domyślam się, że skoro pytasz o Reborna to szukasz piasty pod tarczę . Po drugie, z tego co się orientuję, to do 180zł max, Reborn ma tylko 1 model piasty na tył - Bloodlines (ok 150zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marc1n Napisano 22 Listopada 2005 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Ciekawy jestem również, dlaczego to ma być Reborn a nie coś innego, jak już kiedyś była mowa o tym, że on troszku skopany jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Latek Napisano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 chodzi mi o piaste pod v-ki! dobra spoko to doradzcie mi jakas dobra! :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.