aegis Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Hmm podobają mi się , tylko jak zwykle cena zwala . Wiem , że za taką cenę dostanę dobrego full'a ale budżetu aż takiego nie mam by kupować rower za 8-12 tyś zł. Spec na kołach 29, ciekawe ^ ^ Nic tańszego nie dostanę ;( ? jesli sie zdecydujesz na kupno takiego "drogiego" roweru ,to warto rozwazyc opcje samodzielnego zlozenia ,o ile kupisz sama rame osobno-wiadomo ze nie wszystkie czesci musza byc nowe-mozna przełozyc z porzedniego roweru. W moim przypadku SCC woła za GF HiFi Pro 9990zeta,mnie wyszło niecałe 6500 w obecnej konfiguracji-wiekszosc czesci nowych,tak wiec mysle ze gra warta swieczki.
Gitala Napisano 30 Marca 2011 Autor Napisano 30 Marca 2011 tak wiec mysle ze gra warta swieczki. Wiem , właśnie rozmawiałem chwilę temu z kolegą też mi opowiadał jak to inny kolega wyrwał dobrą ramę za 500-600zł , kupił same używane części , a rower Jego wart jest teraz ok. 3000zł Fajne wszystkie rowery , które pokazujecie ale najbardziej mi przypadają go gustu rowery które pokazuje Rulez , nie są aż tak drogie . Z tym prze-krokiem to chodzi o mój wzrost , czy o przeznaczenie roweru ? Bo widzę , że się spieracie czy wysoka rama czy niska. Z samych ram do 1000zł dostanę coś konkretnego ? Ogółem jeszcze macie inne propozycje rowerów ?
Rulez Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Z tym prze-krokiem to chodzi o mój wzrost , czy o przeznaczenie roweru ? Przeznaczenie, niższy przekrok łatwiej się ewakuować z roweru w czasie "W", większy "komfort psychiczny"
Gitala Napisano 30 Marca 2011 Autor Napisano 30 Marca 2011 Rozumiem , a jak z pozostałymi zapytaniami ?
Gitala Napisano 31 Marca 2011 Autor Napisano 31 Marca 2011 Z samych ram do 1000zł dostanę coś konkretnego ? Ogółem jeszcze macie inne propozycje rowerów ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.