Lizak Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Witam. Od pewnego czasu upatrzyłem sobie rowerek 29er. http://rowerowysklep.pl/rower-specialized-hardrock-sport-dsc-29-wht-&-03911-o_2508.html Nie jest to co prawda cud techniki , ale myślę że będzie ok. Problem polega na tym , że ów rowerek jest dostępny tylko w tym sklepie a oni nie wysyłają pocztą I kieruję do was prośbę , czy znacie jakieś inne sklepy które posiadają ten rower , oraz wysyłają paczki. Może byś sklep z UK bo tutaj mieszkam. Rozmiar ramy jaki potrzebuje to 19 ( mam 182cm wzrostu , 70kg. wagi ) Drugą prośbę mam o ocene tego roweru , czy jest on wart swoich pieniędzy. Jeśli zapytacie ile mam do wydania to odpowiem , chce wydać jak najmniej a zeby rower byl jak najlpeszy myślę że 3tyś. złotych to max co mogę dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gilgamesz Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Niestety w Polsce,te sklepy które znam i handlują rowerami Speca mają zalecenie odgórne by rowerów tej firmy nie wysyłac. Tylko odbiór osobisty. A zagraniczne sklepy to tylko Stany. W Anglii nic nie znalazłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nabial Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 hehe, nie zebym mial kogos na mysli, ale prosi sie znajomego z wawy o zakup roweru w airbiku, a ten wysyla w dowolne miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sliski1 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 hehe, nie zebym mial kogos na mysli, ale prosi sie znajomego z wawy o zakup roweru w airbiku, a ten wysyla w dowolne miejsce... Potwierdzam. Mogę pomóc. Koszt Kurierem DHL to zirka 70PLN. Tel: 606 ROWERY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lizak Napisano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Panowie , już zdecydowałem tamtego sobie daruje. Zdecydowałem , że kupie Kross Big Wheel. myślę , że będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi