tomaler Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 WITAM szukam kogos kto bylby chetny na wyprawer rowerowa w bieszczdy tego roku oczywiscie termin to wakacje a dokladny to jest do ustalenia Mysle wyruszyc gdzies z rzeszowa lub innego miasta. Ja jestem ze Stalowej Woli. Mysle ze wycieczka nie powinna byc na pewno dluzsza niz 7 dni. Poniewaz dl;ugosc trasy tez nie jest duza gdyz to ok 400km. Mysle duzo zwiedzac i poznawac nasze gory Chcialbym takze spac na dziko jednak to mozna zmienic jesli by komus nie posowalo ja sie do wszystkiego dopasuje:) Celem jest dojechanie oczywicie do Ustrzyk Donlych:) Jesli by ktos byl chetny prosze pisac:P Przydalyby sie takze jakies wskazowki wiec jesli ktos ma doswiadczenie z bieszczad to prosze opisywac tu wszystko:) kazda wskazowka w trasie jest bezcenna:P Pozdrawiam wszystkich:P moje gg to 11012067:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenio Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ze Stalowej Woli powiadasz To niedaleko mieszkasz, sam myślałem nad podobną wycieczką na wakacje lecz nie miałem z kim, a samemu to pierwszy raz to wiadomo. Musiałbym pomyśleć jeszcze nad tym bo propozycja ciekawa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Wycieczka jak na pierwsza to mysle ze w sam raz bo niedaleko i przyjemna trasa:) Pozatym zawsze to odmiana niz caly czas jezdzic w swojej okolicy:) Czasu jeszcze jest sporo bo pare miesiecy wiec jeszcze jest czas abys mogl sie namyslic:P Zenio a ty skad jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenio Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja jestem z okolic Szczebrzeszyna, więc idzie jeszcze jakoś się spotkać jak coś. Ta wycieczka ma polegać na wyjeździe rowerami na Bieszczady czy dojazd we własnym zakresie i wspólne kręcenie tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Wycieczka ma polegać na wspólnym dojezdzie do bieszczad:) a potem wspólne jedzenie po nich:) Powrót oczywiście także na rowerach no chyba że komuś nie pasuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szogun123 Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/84287-wyprawa-bieszczady/page__st__20 poczytaj, może jakoś się w trasie spotkamy, zależy kiedy to planujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2011 sam jeszcze niewiem na kiedy:) ale na pewno w lipcu lub sierpniu:) a kiedy dokładnie to sie ustali:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 ktos moze chetny jednak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyclomanka Napisano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 Elo Rowerzysci, Super pomysl. Ja z okolic Rzeszowa jestem. Z checia wyruszylabym w taka traske ;-) Jak nic nie stanie na przeszkodzie i jesli nadal beda chetni oczywiscie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaler Napisano 22 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Jak na razie mamy juz 5 osob:P ale wiadomo ze sie ktos wykruszy:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rower93 Napisano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 witam a ja mam pytanie czy można jechać pociągiem gdzieś w wasze okolice razem z rowerem? bo ja z nad morze :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miciu22 Napisano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2011 Do Rzeszowa jak najbardziej, dalej już kiepsko. Niby można do Sanoka jeszcze, ale okrężną drogą przez Jasło i to kawałek autobusem, bo linia jest nieczynna- drogę budują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luboch Napisano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2011 Bieszczady sanok przemysl pogorze przemyskie dynowskie strzyzowskie okolice jasla nowego sacza gorlic jesli jest ktos kto by sie wybrac gdzies chcial na weekend pisac czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.