Skocz do zawartości

[Bieszczady] Kto zabierze sie na wycieczke?

tomaler

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM :icon_wink: szukam kogos kto bylby chetny na wyprawer rowerowa w bieszczdy tego roku :rolleyes: oczywiscie termin to wakacje a dokladny to jest do ustalenia :icon_lol: Mysle wyruszyc gdzies z rzeszowa lub innego miasta. Ja jestem ze Stalowej Woli. Mysle ze wycieczka nie powinna byc na pewno dluzsza niz 7 dni. Poniewaz dl;ugosc trasy tez nie jest duza gdyz to ok 400km. Mysle duzo zwiedzac i poznawac nasze gory :rolleyes: Chcialbym takze spac na dziko jednak to mozna zmienic jesli by komus nie posowalo ja sie do wszystkiego dopasuje:) Celem jest dojechanie oczywicie do Ustrzyk Donlych:) Jesli by ktos byl chetny prosze pisac:P Przydalyby sie takze jakies wskazowki wiec jesli ktos ma doswiadczenie z bieszczad to prosze opisywac tu wszystko:) kazda wskazowka w trasie jest bezcenna:P Pozdrawiam wszystkich:P

moje gg to 11012067:P :rolleyes:

Ze Stalowej Woli powiadasz ;) To niedaleko mieszkasz, sam myślałem nad podobną wycieczką na wakacje lecz nie miałem z kim, a samemu to pierwszy raz to wiadomo. Musiałbym pomyśleć jeszcze nad tym bo propozycja ciekawa.

Pozdrawiam

Wycieczka jak na pierwsza to mysle ze w sam raz bo niedaleko i przyjemna trasa:) Pozatym zawsze to odmiana niz caly czas jezdzic w swojej okolicy:) :icon_lol: Czasu jeszcze jest sporo bo pare miesiecy wiec jeszcze jest czas abys mogl sie namyslic:P Zenio a ty skad jestes? :rolleyes:

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...