Skocz do zawartości

[Bieszczady] Kto zabierze sie na wycieczke?

tomaler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja bym sie wybrał ale pracuje w robote:( a co do zbiórki niech bedzie 5:30 co prawda trzeba bedzie wstac tak o 2:30 ale dam rade:) a pewnie i tak ktos moze sie spóźnic itd wiec pewnie wyjedziemy z pod wielkiej po 6:) ej a bierze ktos moze aparat?

Napisano

Dobra, ale jeszcze będzie konfa, czyli sprawy organizacyjne żeby jakiegoś rozczarowania nie było, niedziela, godziny wieczorne bądź poniedziałek, wszystkich dodam do niej, jak kogoś nie będzie to sobie z archiwum przeczyta ;P

Napisano

cos wam opowiem:p wstalem dzis rano o 3 i wsiadlem nma rower mialem nadzieje ze bede podziwial wschod slonca :) mialo byc pieknie :rolleyes: a bylo tak: wstalem o 3 nie moglem sie zebrac bo za wczesnie wiec wstalem sobie po 8 wsiadlem na rower bez siniadania (glupota ludzka niezna granic) poczatkowo sie spoko jechalo ale po 15 km niedawalem rady organizm upominal sie o energie w efekcie czego "zakwasilem" miesnie:( do tego zlapal mnie straszny deszcz i wiatr tak mocny ze jak jechalem z gorki to musialem pedalowac by jechac 20km/h gdy nie pedalowalem to prawie stalem gdy dojechalem do domu bylem jak w niebie:p A mialo bzc tak pieknie:p

A co do wycieczki to probowaliscie moze juz wszystko zamontowac i zrobiliscie sobie jakas probna jazde czy wam nie bedzie sie wszystko zsuwac i spadac?;p :rolleyes:

Napisano

Ja tak ;) Okazało się że nowy bagażnik na sakwy muszę kupić, kupiłem, zamontowałem wszystko jest ok, rowerek jak nowy po globalnym przeglądzie i wymianie napędu. Na razie wszystko ok. Dętkę zapasową sobie weźcie ;P łatki nie zawsze pomogą. My z Kondradem mieliśmy dziś do Zakopanego jechać na 2 dni ;D o 3 wyjazd :D Ale wybiliśmy sobie to z głów, ale ja byłem poważnie napalony na ten krótki wypad :D tyle że potem Bieszczady i ciężko było by się zebrać drugi raz.

Napisano

Chyba nie uda mi się wykombinować ani namiotu ani urlopu w robocie więc potwierdzam swój udział tak w 50 %. Napisze na stówę 20 czy jadę czy nie ;)

Napisano

Siemano! Jestem z Soliny i jeżdżę na szosie! Chętnie bym do was dołączył z kumplem i pojeździł po okolicy:) Co gdzie i kiedy? Pozdrawiam

Napisano

Solina będzie pierwszego dnia, tam planujemy się rozbić ;) w sensie nocować ^^ i popływać jeśli będzie ciepło.

Chyba że coś pomyliłem ^^

Co do wypadu - weźcie sobie jakąś folię czy coś aby nakryć sakwy bo może padać i to bardzo :) a sakwy mogą przemoknąć.

Macie jakieś błotniki np plastikowe? Jeśli nie to też nie zakładam, dodatkowe obciążenie heh.

Napisano

wiecie co sie dowiedziałem ze nie mozna w moim rowerze doczepic bagażnika i musze teraz kabinowac jak wszystko zaBiore:) mam namiot 3 osobowy to go wezme chyba ze ktos mi pozyczy 2:) i bede musial go przypiac do ramy:) kapimata i śpiwór jakos dam rade tez do ramy:) i plecak na plecy:) i tu dudek93 do ciebie sprawa:) weźmiesz ode mnie namiot i bedziesz go wiózł bedziesz sie ze mna zmieniał:) i wez ty wszystkie potrzebne narzędzia do naprawy itd:)

oczywiscie o ile mozna cie prosic:) bo inaczej sie nie zaBiore myslalem ze da rade bagażenik doczepic ale nie mam takich otworów w ramie:( musimy sobie jakos pomoc i dac rade:)

Napisano

Witaj Tomku, ja mam na sakwie sporo miejsca, wezmę na całą drogę namiot, żaden problem, też mam linki bagażowe - nie mogą się zmarnować :P bo kasa na marne by poszła. Narzędzia mam, Konrad też bierze jakieś narzędzia. Mam trochę oleju finisch line, ale to naprawdę minimum, jutro jak znajdę czas i nie zapomnę to kupie nowy, chyba że ktoś z Was ma to niech weźmie, ponad 450 km to na pewno trzeba będzie przesmarować z raz :D U mnie po 300-400 zacznie świszczeć.

Trzymajmy kciuki za pogodę w Środe !! Bo dziś jest fatalnie, oby od jutra była poprawa :/

Co do namiotu - jeśli trojan pojedzie to można by 3 os wziąć, bo nie wiem czy załatwił coś czy nie, jeszcze to wolne ma załatwić.

Zważyłem sobie tylną oś roweru - jakieś, ponad 4 kg bagażu o_O więc całość z rowerem to ponad 16-17 kg :D nie źle

ile Twój namiot waży? zważ go ^^

Napisano

no to juz jutro:D kupilem olej ten o ktorym byla mowa:p pewnie miljon rzeczy zapomniemy wziasc jak to zawsz bywa ale trzeba sobie bedzie jakos poradzic:D oby pogoda dopisala:D

Napisano

Oby oby ;P ja po drodze ew. w dętkę się zaopatrzę bo dziś nie mogłem wyrwać się na miasto specjalnie po dętkę.

Oby też wiatru nie było! :)

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...