karoles95 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 We Wrocławiu skradziono w nocy 29.03.11 rower Kross Hexagon V3 2009, koloru czerwono-czarnego z białymi wstawkami. Rower posiadał srebrne amortyzatory firmy SR Suntour, model XC-Pro. Jeśli ktoś go zobaczy proszę o kontakt pod numerem 698619358. Zainwestowałem w niego wszystkie swoje pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 a zainwestowałes w zabezpieczenie typu np. u-lock ? żyjemy w takim kraju że złodziej wygrzebie złotówke z kupy gówna na chodniku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karoles95 Napisano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 mialem zabezpieczenie grubości 5 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 (edytowane) teraz każdy chodzi z przecinakiem widać, w sumie sezon zawsze trzeba mieć niezbędny sprzęt do kradzieży... w dobie kryzysu ja pier....e co za naród w innych państwach takie rzeczy są nie do pomyślenia tylko tu - na "zadupiu europy" albo jak na ironię w centrum Ja ci tu poprzeklinam na forum - jeszcze raz i tydzień na bananowych wyspach spędzisz Edytowane 31 Marca 2011 przez mrmorty wypisywanie paskudztw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweloko Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 a u-lock daje pewnosc ze zlodziej go nie ruszy ?, bo mam u-locka i nie wiem czy mam mu w 100% zaufać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eper Napisano 10 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Nic nie daje 100% pewnosci. jeszcze raz i tydzień na bananowych wyspach spędzisz padlem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 11 Lipca 2011 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 tak przy okazji proszę o zdjęcie ostrzeżeń miały być zdjęte 2 m-ce temu w sumie miałem przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi