Skocz do zawartości

[sztyca] teleskopowa??

makaron

Rekomendowane odpowiedzi

mam problem...hmmm, mam 184 wzrostu i będę składał bika lekkoendurowca na ramie dragstar 16'...no i tak sobie mysle czy ja znajde sztyce na tyle długą by ją wysunąć gdy będę smigał na jakąś miejscówe( np do mojego lasu jest tak z 5 km). raczej nie mysle o maratonach ;-) ale czasami chciałbym szybciej się przeturlać z jednego do drugiego miejsca...rozumiecie?? :-( do ramki dolożę amora 100-1300mm( w zależności od kasy)...podobno rozwiązaniem byłaby sztyca teleskopowa. ale to ponoć DIY tylko..czy ktoś zrobił, może poradzić??? pozdr

Gość kamoreks
do ramki dolożę amora 100-1300mm( w zależności od kasy)

? o to niezłe Enduro 1,3 m to luxusowo. Nawet dropa 40 m bedzie dobra.

A tak wogole rura teleskopowa do Enduro?

mam sztyce teleskopowa titeca w norce,ale skrocilem ja troche gdyz nie moglem siodla nizej polozyc

ogolnie sztyca teleskopowa sux - stosuja ja tylko jesli musza ,jesli wahacz jest tak ulozony ze nie da sie inaczej

ciagle przestawianie sztycy psuje zabawe,ja w sumie wysuwam tylko jak mam dlugi podjazd i na koncu jego zsuwam w dol i to jedyne dwa razy kiedy sa bawie sztyca podczas wyjazdu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...