Skocz do zawartości

[oświetlenie]

blakema

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ale on nie linkował do pomarańczowego dresu... :rolleyes: A szkoda, bo to dobry wybór.

Poważnie. Jako takie pozycyjne to moim zdaniem te tańsze na ledach.

Napisano

Mrmorty, rozómiem... :icon_lol: Ale ja mam dzieci dyslektyczne więc charceż grający na chali na chejnałuwce i denerwójący juchasa co nie lóbi chałasu tylko owce nie jest dla mnie niczym obcym-dlatego nie zauwżyłem błędu ort...

Sorry za off topic...

Napisano

Jeśli dysponujesz mniej więcej taką kwotą w jakiej cenie są te lampki to ja proponuję -TĄ-

mrmorty tu wkleję teks z wikipedii

1. Widziałem tę piękną kobietę. (Forma zgodna z normą polszczyzny wzorcowej, staranna)

2. Widziałem tą piekną kobietę. (Forma niezgodna z normą wzorcową, zgodna z normą użytkową, swobodna, potoczna, coraz częściej też pisana)

• Mod Team
Napisano

1. Widziałem tę piękną kobietę. (Forma zgodna z normą polszczyzny wzorcowej, staranna)

2. Widziałem tą piekną kobietę. (Forma niezgodna z normą wzorcową, zgodna z normą użytkową, swobodna, potoczna, coraz częściej też pisana)

normą użytkową, swobodną i potoczną jest też używanie takich słów jak: zaiście(wzór: Michał Wiśniewski, Jurek Owsiak), spieprzyć(np politycy w Sejmie) rozmawiać o pierdołach (również ci sami panowie opłacani z naszych podatków plus np Kuba Wojewódzki w swoim Ś.P. programie).

Propaguję i będę propagował poprawną polszczyznę bo to nie jest forum dla "dzieci neostrady" idących na łatwiznę! Koniec i kropka.

Kontynuowanie tego wątku(poprawnej pisowni) uznam za OT i nagrodzę powiększeniem czerwonego paska w profilu.

Napisano

I pisze to osoba, która dała bana Artro za słowo uwaga: pierdoła...

Na myśl przychodzą mi tylko trzy słowa: żal mi Cię

A po drugie robisz OT i wycieczki osobiste, co moim zdaniem, moderatorowi nie przystaje...

Co do tematu zestaw pierwszy wydaje mi się OK

Napisano

Ugupu mi się rozchodzi o tragiczną ortografię ;)

Przypominam raz jeszcze - regulamin punkt 3b nie jest martwym przepisem!

Gdzie jest błąd ortograficzny.

PS. Sam zacznij przestrzegać regulaminu, bo robisz offtopa

• Mod Team
Napisano

który z tych zestawu zestawów jest bardziej opłacalny? Oświetlenie będzie miało głównie funkcję "oznakowywanie"(nie wiem co autor miał na myśli bo od znakowania są panowie w pomarańczowych kombinezonach) mnie na drodze?

Nie robię prywatnych wycieczek - moim zadaniem jest dbanie o porządek. Nie mam zamiaru nikogo ani obrażać ani dyskryminować. Nie popieram pójścia na łatwiznę i używania zubożonego języka na forum wraz ze wszelkimi "śmieciami językowymi". Mój poprzedni post miał jedynie charakter informacyjny. Sprawa Artro - ban był skutkiem sumy grzechów i występków na forum. (np 5 ostrzeżeń za 5f/g) i to nie ja tego bana mu dałem. Inna sprawa to jego chamskie elaboraty na PW za przydzielone ostrzeżenie (nie tylko do mnie).

P.S. w związku z forumową loterią posiadacze szczęśliwych losów zostaną poinformowani na PW o nagrodach za poszczególne punkty regulaminu.:devil:

• Mod Team
Napisano

Z racji tego, że kolega blakema w niecenzuralnych słowach na PW opisał jak bardzo mnie szanuje, a ja pomachałem mu na pożegnanie białą chusteczką :bye2: uważam temat za nieaktualny.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...