blakema Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 http://allegro.pl/sigma-cubelight-ii-cuberider-ii-akku-xtrabike-i1528616116.html http://allegro.pl/komplet-lampek-sigma-triled-i-cuberider-wawa-i1522940434.html który z tych zestawu jest bardziej opłacalny. Oświetlenie będzie miało głównie funkcję oznakowywanie mnie na drodze?
Mod Team mrmorty Napisano 28 Marca 2011 Mod Team Napisano 28 Marca 2011 e? od "oznakowywania" są drogowcy - tacy panowie w pomarańczowych dresach
ugupu Napisano 29 Marca 2011 Napisano 29 Marca 2011 Ale on nie linkował do pomarańczowego dresu... A szkoda, bo to dobry wybór. Poważnie. Jako takie pozycyjne to moim zdaniem te tańsze na ledach.
Sonix Napisano 29 Marca 2011 Napisano 29 Marca 2011 Jeśli dysponujesz mniej więcej taką kwotą w jakiej cenie są te lampki to ja proponuję -TĄ- Tę
Mod Team mrmorty Napisano 29 Marca 2011 Mod Team Napisano 29 Marca 2011 Ugupu mi się rozchodzi o tragiczną ortografię Przypominam raz jeszcze - regulamin punkt 3b nie jest martwym przepisem!
ugupu Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Mrmorty, rozómiem... Ale ja mam dzieci dyslektyczne więc charceż grający na chali na chejnałuwce i denerwójący juchasa co nie lóbi chałasu tylko owce nie jest dla mnie niczym obcym-dlatego nie zauwżyłem błędu ort... Sorry za off topic...
Sonix Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 Jeśli dysponujesz mniej więcej taką kwotą w jakiej cenie są te lampki to ja proponuję -TĄ- Tę mrmorty tu wkleję teks z wikipedii 1. Widziałem tę piękną kobietę. (Forma zgodna z normą polszczyzny wzorcowej, staranna) 2. Widziałem tą piekną kobietę. (Forma niezgodna z normą wzorcową, zgodna z normą użytkową, swobodna, potoczna, coraz częściej też pisana)
Mod Team mrmorty Napisano 30 Marca 2011 Mod Team Napisano 30 Marca 2011 1. Widziałem tę piękną kobietę. (Forma zgodna z normą polszczyzny wzorcowej, staranna) 2. Widziałem tą piekną kobietę. (Forma niezgodna z normą wzorcową, zgodna z normą użytkową, swobodna, potoczna, coraz częściej też pisana) normą użytkową, swobodną i potoczną jest też używanie takich słów jak: zaiście(wzór: Michał Wiśniewski, Jurek Owsiak), spieprzyć(np politycy w Sejmie) rozmawiać o pierdołach (również ci sami panowie opłacani z naszych podatków plus np Kuba Wojewódzki w swoim Ś.P. programie). Propaguję i będę propagował poprawną polszczyznę bo to nie jest forum dla "dzieci neostrady" idących na łatwiznę! Koniec i kropka. Kontynuowanie tego wątku(poprawnej pisowni) uznam za OT i nagrodzę powiększeniem czerwonego paska w profilu.
Killer206 Napisano 30 Marca 2011 Napisano 30 Marca 2011 I pisze to osoba, która dała bana Artro za słowo uwaga: pierdoła... Na myśl przychodzą mi tylko trzy słowa: żal mi Cię A po drugie robisz OT i wycieczki osobiste, co moim zdaniem, moderatorowi nie przystaje... Co do tematu zestaw pierwszy wydaje mi się OK
blakema Napisano 30 Marca 2011 Autor Napisano 30 Marca 2011 Ugupu mi się rozchodzi o tragiczną ortografię Przypominam raz jeszcze - regulamin punkt 3b nie jest martwym przepisem! Gdzie jest błąd ortograficzny. PS. Sam zacznij przestrzegać regulaminu, bo robisz offtopa
Mod Team mrmorty Napisano 30 Marca 2011 Mod Team Napisano 30 Marca 2011 który z tych zestawu zestawów jest bardziej opłacalny? Oświetlenie będzie miało głównie funkcję "oznakowywanie"(nie wiem co autor miał na myśli bo od znakowania są panowie w pomarańczowych kombinezonach) mnie na drodze? Nie robię prywatnych wycieczek - moim zadaniem jest dbanie o porządek. Nie mam zamiaru nikogo ani obrażać ani dyskryminować. Nie popieram pójścia na łatwiznę i używania zubożonego języka na forum wraz ze wszelkimi "śmieciami językowymi". Mój poprzedni post miał jedynie charakter informacyjny. Sprawa Artro - ban był skutkiem sumy grzechów i występków na forum. (np 5 ostrzeżeń za 5f/g) i to nie ja tego bana mu dałem. Inna sprawa to jego chamskie elaboraty na PW za przydzielone ostrzeżenie (nie tylko do mnie). P.S. w związku z forumową loterią posiadacze szczęśliwych losów zostaną poinformowani na PW o nagrodach za poszczególne punkty regulaminu.
Mod Team mrmorty Napisano 31 Marca 2011 Mod Team Napisano 31 Marca 2011 Z racji tego, że kolega blakema w niecenzuralnych słowach na PW opisał jak bardzo mnie szanuje, a ja pomachałem mu na pożegnanie białą chusteczką uważam temat za nieaktualny. Zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.