mapiec Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 pierwsza krawędź nie chce wejść w obręcz, co robić? opona to Racing Ralph 26x2.25, obręcz Rigida Sphinx 19 (szerokość wewnętrzna w mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JGa Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 wcisnąć na chama, ewentualnie ranty posmarować płynem do naczyń choć w twoim przypadku lepiej do tego będzie nadawała się woda z mydłem bo widzę że obręcze pod v-ki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Wpychać "na chama"? Przydałyby się łyżki do opon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Bedzie duzo latwiej jak "nasmarujesz" rant opony np. mydlinami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapiec Napisano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 już jedną łyżkę złamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelsystem Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 jes opcja ze to tubeless te ciezko wchodza i po co te łyzki łyzkami to jedynie mozna uszkodzic detke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 mydliny i siła ja w ust miałem i pomogło łyżki mogą niewiele pomóc bo za mocno pasowana opona chyba że z osobą do pomocy gdzie jedna osoba roci od jednej strony a druga od drugiej ale muszą być dobre łyżki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KosteQ Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Sprawdź czy reszta rantu opony jest na środku obręczy, (w takim rowku) jeśli nie jest to przesuń palcami rant na sam środek i powinno dać radę wepchnąć rant do końca bez używania łyżek. U mnie to zawsze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.