lacrimosa Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Witam, jestem amatorką, która kompletnie nie zna się na rowerach. Troszkę poczytałam na ten temat, wiem, że budżet jest skąpy. Poszukuje roweru crossowego, w cenie do 1500 zl. byłam w sklepie rowerowym w szczecinie i stanęło właśnie na kellys omega z 2010 roku. Czy w tym przedziale cenowym mogłabym znaleźć coś lepszego. Obawiam się zakupów przez internet. Pozdrawiam i dziękuje za pomoc.
senjiro Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Moim zdaniem jest przyzwoity, rower na dobrym poziomie, ale bez wodotrysków. W tej cenie na pewno znalazło by się coś lepszego, ale głównie przez internet i skoro obawiasz się tej formy kupna to lepiej sobie ją odpuścić. Najłatwiej by było jeśli byś napisała jakie jeszcze inne marki rowerów były dostępne w sklepie. Poza tym proponuje poczekać aż zabierze głos osoba mieszkająca w Szczecinie.
lacrimosa Napisano 28 Marca 2011 Autor Napisano 28 Marca 2011 Rower Author Stratos 18" 2009, znalazłam tez coś takiego oraz Rower Unibike VIPER GTS 2010 Mam 169 cm, 72kg, czy rozmiar 17" będzie odpowiedni, bo wydawał mi się przymały
senjiro Napisano 28 Marca 2011 Napisano 28 Marca 2011 Z podanych rowerków lepszy wyborem jest Unibike. Napęd na mixie Alivio/Deore, przyzwoita ramką i amortyzator to na pewno atuty,dla których warto go brać. Wszystko też zależy od ceny bo katalogowo Unibike to wydatek około 1800zł, a w tej cenie jest już Author Reflex, który jest bardziej godnym przeciwnikiem.
lacrimosa Napisano 29 Marca 2011 Autor Napisano 29 Marca 2011 Bo znalazłam go w promocji za 1541,63 zł . Więc załóżmy, że jeszcze się mieści w moim budżecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.