Sonix Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam. Mam pytanie odnośnie tej odzieży a konkretnie koszulki i spodenek na szelkach czy zestaw taki jest wart tych 150zł. jak się spisuje materiał itp. KOSZULKA SPODENKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 29 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Nikt nie miał do czynienia z tego typu odzieżą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szliri Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Ja mam koszulkę marki quest, więc jakościowo są porównywalne. Moim zdaniem w stosunku do standardowej odzieży, lepiej odprowadzają pot, po pierwszej przejażdżce zauważyłem także bardzo dobrą wentylacje pomiędzy odzieżą a skórą. Za dużo w niej nie jeździłem tylko 2 razy ze względu na pogodę, ale wrażenia jak najbardziej na + , detale takie jak suwak raczej są delikatne ale z pewnością spełniają swoje zadanie. Za swoją dałem 99zł w promocji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frutti Napisano 30 Marca 2011 Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Nie kupuj z Łodzi tego badziewia. Pampers jest tak słaby ,że chyba lepiej jeździc bez... Kupiłem żałuje strasznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichasKrk Napisano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Ja tez kupiłem z Łodzi ( nie wiem czy ta sama firma, ale miał podobne stroje) niestety nie mogę powiedzieć jak sie spisuje w praktyce bo dopiero go rozdziewiczam ,, ale nie wyglada najgorzej. Kupiłem cały zestaw, wszystko ładnie uszyte i nie wydaje mi sie żeby pampers jakoś znacząco sie różnił od pampersa w dwóch pozostałych spodenkach które posiadam. Akurat w moim wypadku zależało mi na cało rocznym komplecie a tylko u nich znalazłem cały zestaw, w innym wypadku pewnie skupilbym sie na jakiejś znanej marce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sonix Napisano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Nie kupuj z Łodzi tego badziewia. Pampers jest tak słaby ,że chyba lepiej jeździc bez... Kupiłem żałuje strasznie. Mi nie chodzi z jakiej miejscowości to kupić tylko opinii na temat tego producenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichasKrk Napisano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2011 Produkują pewnie w łodzi (chociaż mogę się mylić), ale tam się znajduje całe zagłębie dziewiarskie i pończosznicze. Więc producentem jest jakaś firma produkcyjna najprawdopodobniej z łodzi, która dostała zlecenie od pana x na uszycie koszulek o takim i takim wzorze, zastrzeżonym bądź nie które to potem sprzedawane są na allegro bądź w sklepach na terenie całego kraju, lub określonego regionu . Niestety na metce od koszulek nie podane jest kto jest producentem, podany jest tylko skład i przepis prania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.