Skocz do zawartości

[Odzież] CAISSE D'EPARGNE

Sonix

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam koszulkę marki quest, więc jakościowo są porównywalne. Moim zdaniem w stosunku do standardowej odzieży, lepiej odprowadzają pot, po pierwszej przejażdżce zauważyłem także bardzo dobrą wentylacje pomiędzy odzieżą a skórą. Za dużo w niej nie jeździłem tylko 2 razy ze względu na pogodę, ale wrażenia jak najbardziej na + :thumbsup: , detale takie jak suwak raczej są delikatne ale z pewnością spełniają swoje zadanie. Za swoją dałem 99zł w promocji :icon_cool:

Ja tez kupiłem z Łodzi ( nie wiem czy ta sama firma, ale miał podobne stroje) niestety nie mogę powiedzieć jak sie spisuje w praktyce bo dopiero go rozdziewiczam :),, ale nie wyglada najgorzej. Kupiłem cały zestaw, wszystko ładnie uszyte i nie wydaje mi sie żeby pampers jakoś znacząco sie różnił od pampersa w dwóch pozostałych spodenkach które posiadam. Akurat w moim wypadku zależało mi na cało rocznym komplecie a tylko u nich znalazłem cały zestaw, w innym wypadku pewnie skupilbym sie na jakiejś znanej marce.

Nie kupuj z Łodzi tego badziewia. Pampers jest tak słaby ,że chyba lepiej jeździc bez...

Kupiłem żałuje strasznie.

Mi nie chodzi z jakiej miejscowości to kupić tylko opinii na temat tego producenta.

Produkują pewnie w łodzi (chociaż mogę się mylić), ale tam się znajduje całe zagłębie dziewiarskie i pończosznicze. Więc producentem jest jakaś firma produkcyjna najprawdopodobniej z łodzi, która dostała zlecenie od pana x na uszycie koszulek o takim i takim wzorze, zastrzeżonym bądź nie które to potem sprzedawane są na allegro bądź w sklepach na terenie całego kraju, lub określonego regionu ;).

Niestety na metce od koszulek nie podane jest kto jest producentem, podany jest tylko skład i przepis prania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...