sPiDy Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam mam pytanie co do tego amortyzatora Chodzi o blokadę w tym amortyzatorze jest blokada bezpośrenio przy regulacji. Istnieją wersje z blokadą zdalną za pomocą linki, i tu pytanie czy da się dokupić i zamontować blokadę zdalną do tego amora w jakimś sensie podczepić linke z manetką blokady jak jest to w innych wyższych wersjach recona ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Da się dokupić,tylko że cały tłumik.Najlepiej poszukaj jakiejś używki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 mam kupić cały amor dla linki i manetki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Miałem na myśli tłumik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 30 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 http://www.forumrowerowe.org/topic/86052-amortyzator-rock-shox-tora-318-solo-air/ Dogadajcie sie i coś z tego moze być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.