Mod Team Puklus Napisano 28 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Witam Pewnie was to rozbawi troche ale mam rozkmine. z racji ze Zmieniarke Srama mam poraz pierwszy, wczesniej tylko klasyczne shimano, napotkałem problem z wyciaganiem koła. Przerzutke zakładałem jak wszysko było złozone, tylko zdjąłem stara i załozyłem nowa, jak przyszło do wyjmowania koła okazało sie ze nie moge bo przerzutka je blokuje, opcje chyba sa 2 albo poluzować śrube zeby mozna było przekrecic X.9 albo zdjąć łańcuch. Zastanawiam sie czy jest jakiś inny sposób, jak wy sobie z tym radzicie ?? bo troche nie uciazliwe bedzie ciągłe rozpinanie lancucha przy probie zdjecia koła . Kaseta XT 11-34. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dziwny problem - popatrz ile miejsca na wyciagniecie kola jest u mnie - co prawda to X-0, a nie X-9, ale nie sadze zeby to sprawialo roznice. Uploaded with ImageShack.us Moze po prostu nie odginasz przerzutki? Zrob podobne zdjecie zeby zobrazowac w czym problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Marca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ok chyba wiem o co chodzi. Obecnie u mnie to wygląda tak : http://img695.imageshack.us/f/dsc00690gc.jpg/ Teraz wydaje mi sie ze ramie trzeba cofnąć, wtedy kółko podejdzie do gory. Zaraz pojde to sprawdzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McWolf Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Dokladnie tak, musisz odgiac przerzutke w tyl i po problemie... Niczego nie musisz odkrecac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1415chris Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ladnie zwinieta linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Marca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 A dziękuje Z racji ze nie mam czym uciąć zeby mi sie nie postrzępiła to ją ładnie zawinąłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 28 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Kamil, teraz to pojechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 uważaj by o kasetę linka nie zaczepiła bo możesz mieć biedę a co do tematu odginasz wyjmujesz i wydaje mi się że masz trochę za słabo przerzutkę skręconą śrubą oddalającą od haka bo mocno coś ci kasetę obwija Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Marca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 No przerzutka była maksymalnie przekrecona w prawo, jak sie patrzy na przerzutke. teraz Cofnąłem i chyba jest dobrze. CO do linki nie chce mi sie jej ściągać na razie ... jutro jak poczta da przyjdze mi paczka z min. manetkami wiec wtedy sie linką zajme Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.