Baros94 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam Planuję zakup ramy do szosówki i przeglądając oferty zaciekawiła mnie rama firmy Fort. Możecie powiedzieć coś więcej na temat tej firmy/ramy ? Interesująca też jest oferta Accenta z powodu przeceny. Jeżeli polecacie jakieś inne to chętnie wysłucham cena jaka mnie interesuje to ok 450 zł z przesyłką włącznie. Mogą to być ramy używane tylko w bardzo dobrym stanie. ps. Mój wzrost to 184 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Jeżeli z Accenta to zdecydowanie EL Nino, sam przejechałem na tej ramie już z 8 k km i jestem w pełni zadowolony, jeżeli chcesz poznać więcej opinii wpisz poprostu do wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baros94 Napisano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 O ile się nie mylę to el nino to rama mtb a ja potrzebuję ramy do kolarzówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grand231 Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Sorki racja nie przeczytałem dokładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.