zgrzezly Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 Witam, czy taki zestaw da się prawidłowo zestroić?? przerzutka tył x.9(3x9) manetki x.9 3x9 przerzutka przód x.9 (3x10) męczę się z tym cały dzień i jakoś nie mogę dobrze przedniej ustawić, i się zastanawiam czy nie potrafię czy z powodu że przednia jest 3x10 nie ma prawa to dobrze zadziałać. Tylną zestroiłem w moim odczuciu bezbłędnie. pozdrawiam zgrzezly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 o ile mnie pamięć nie myli jest minimalna różnica wewnętrznej szerokości wózka ale powinno dawać radę zestroić spróbuj dać linkę z drugiej strony śruby ją trzymającej w niektórych pomaga a nikt nie wie czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 27 Marca 2011 Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 A czy to nie jest tak, że skoro łańcuch 3x10 jest węższy niż 3x9, to przy okazji węższy jest też prowadnik w przerzutce? Może tu leży przyczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zgrzezly Napisano 27 Marca 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 sol no właśnie, może być mało szerokości wenątrz wózka w na szerszy łańcuch 3x9 i stąd trudności. To tylko teoria ale brzmi sensownie. Jakieś własne doświadczenia macie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Marca 2011 Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 sol no właśnie, może być mało szerokości wenątrz wózka w na szerszy łańcuch 3x9 i stąd trudności. To tylko teoria ale brzmi sensownie. Jakieś własne doświadczenia macie?? A możesz mi powiedzieć, po co przód masz od 10tki? Ona jest węższa, odrobinę ale jednak i będzie Ci zawsze gdzieś ocierać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 28 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Marca 2011 Ja mam podobnie tylko ze przerzutke pod 9 a lancuch pod 8. Bywały problemy z regulacją. Musisz mieć dobrze dobrany suport zeby to grało jak nalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.